Η Τζένιφερ Άνιστον αποχαιρέτησε το 2021 με ένα ψηλό λάκτισμα, το οποίο ενδεχομένως σημειολογικά να μπορούσε να ειδωθεί και ως… κλωτσώντας το.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η 52χρονη σταρ των Friends «τροφοδότησε» τους περισσότερους από 39 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram με ένα κολάζ-βίντεο με αδημοσίευτα στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, συμπεριλαμβανομένης μια σκηνής με την ίδια να κάνει γιόγκα-σπαγκάτο στον αέρα με προέκταση του ποδιού φορώντας ένα κομψό μαύρο κορμάκι, διάφανο καλσόν και ένα ζευγάρι γόβες.

Στο κλιπ περιλαμβάνονται στιγμιότυπα από το reunion της σειράς «Τα Φιλαράκια», στιγμές από το λανσάρισμα των προϊόντων ομορφιάς, τα οποία υπογράφει, από τα γυρίσματα της σειράς «The Morning Show», καθώς και πολλά προσωπικά καρέ.

Η Τζένιφερ Άνιστον έγραψε στη λεζάντα των αναμνήσεων: «Οι λίγες στιγμές του 2021 που δεν τα κατάφεραν στο feed Καλή χρονιά σε όλους 🙏🏼 Τώρα… στο επόμενο 😷❤️☀️”»

Οι διάσημοι φίλοι της Chief Creative Officer της Vital Proteins την πλημμύρισαν με αγάπη στην ενότητα σχολίων. Ο Ali Wentworth έγραψε, “Happy New Year Gorgeous! ❤️”, ενώ η σταρ των Hocus Pocus, Kathy Najimy σχολίασε, “Indeed ❤️” και η παραγωγός ταινιών Aleen Keshishian αναφώνησε, “Jesus! Ποιος ήξερε ότι μπορούσες να κάνεις SPLITS !!!! ❤️αυτό και ❤️εσύ!!!!”

Τον Δεκέμβριο, η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε στο The Hollywood Reporter για το πώς η πανδημία την ανάγκασε να παραμείνει στην πολιτεία της, την Καλιφόρνια για σχεδόν δύο χρόνια, και τον ενθουσιασμό και τον τρόμο που ένιωθε που θα έμπαινε ξανά σε αεροπλάνο.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα μπω ξανά σε ένα αεροπλάνο — και τρομοκρατημένη επίσης. Δεν έχω φύγει από την Καλιφόρνια από τον Ιανουάριο του 2020», τόνισε η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία γύρισε τη 2η σεζόν του The Morning Show κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η Τζένιφερ Άνιστον δήλωσε επίσης στο The Hollywood Reporter ότι, ενώ η παύση της πανδημίας ήταν ευεργετική κατά κάποιο τρόπο, σχεδιάζει να ανανεώσει τα επαγγελματικά της σχέδια τα επόμενα χρόνια.

«Πρόκειται να επιταχύνω και να μην είμαι ανενεργή ξανά για δύο χρόνια. Αλλά θα το προγραμματίσω έτσι ώστε να έχω διαλείμματα ενδιάμεσα, και όχι να πηγαίνω με πλάτη στον χρόνο. Χρειάζεται κανείς να κάνει και παύσεις για να επαναφορτιστείς και να είσαι μαζί με φίλους, την οικογένειά σου και τα σκυλιά σου», δήλωσε χαρακτηριστικά.