Η Αγγελική Ηλιάδη έχει βρεθεί στο επίκεντρο σχολίων το τελευταίο διάστημα. Η τραγουδίστρια, μπήκε στη Φάρμα ώστε να δοκιμάσει τις αντοχές της στο reality του Ant1. Εκεί όμως, η Αγγελική Ηλιάδη ήρθε κοντά με έναν νεαρό συμπαίκτη της, τον Γρηγόρη. Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τον συμπαίκτη της και τον χαρακτήρισε «ξερολούκουμο». Ο Γρηγόρης ανταποκρίθηκε στο φλερτ της τραγουδίστριας και οι δυο τους βρέθηκαν κάτω από τα σκεπάσματα να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά.

Οι εικόνες αυτές έφτασαν και στη μητέρα του συγχωρεμένου Μπάμπη Λαζαρίδη, πατέρα του πρώτου παιδιού της Αγγελικής Ηλιάδη, και εκείνη ξέσπασε.

Η δικηγόρος της Μαρίας Λαζαρίδη, μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη το πρωί της Τρίτης (28/12) σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στη δικαστική απόφαση που υπάρχει και υποχρεώνει την Αγγελική Ηλιάδη να επιτρέπει την επικοινωνία ανάμεσα στον γιο της, Μπαμπίνο και τους γονείς του Μπάμπη Λαζαρίδη. Κάτι που όπως είπε η δικηγόρος δεν εφαρμόστηκε ποτέ.

«Η απόφαση ποτέ δεν εφαρμόστηκε»

«Είχα αναλάβει την υπόθεση της επικοινωνίας του μικρού τότε Μπαμπίνου, ο οποίος ήταν τότε 8 ετών, μετά τη δολοφονία του αείμνηστου Μπάμπη Λαζαρίδη. Η εντολέας μου, η Μαρία Λαζαρίδη λόγω του ότι της είχε αποκοπεί κάθε επικοινωνία με το εγγόνι της, παρ’ όλες τις προσπάθειες που είχε καταβάλει, αναγκάστηκε να απευθυνθεί σε μένα προκειμένου να προχωρήσουμε δικαστικά τις ενέργειες για την επικοινωνία. Κατέθεσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων το 2013 και εκδόθηκε η απόφαση των ασφαλιστικών και όριζε την επικοινωνία του ανήλικου τότε τέκνου με την γιαγιά και τον παππού. Η απόφαση ποτέ δεν εφαρμόστηκε από την πλευρά της κυρίας Ηλιάδη με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα η Μαρία Λαζαρίδη να μην έχει καμία επικοινωνία με το παιδί που έχει φτάσει σήμερα 18 ετών» ανέφερε αρχικά η κ. Κατερίνα Μαυροειδή, δικηγόρος της οικογένειας Λαζαρίδη.

«Ο παππούς και η γιαγιά έχουν αυτοτελές δικαίωμα για επικοινωνία με το τέκνο, κάτι που κατοχυρώνεται ευθέως από το νόμο. Σε καμία περίπτωση ο γονιός δεν έχει κανένα δικαίωμα να αποκόπτει την επικοινωνία. Πάντα αυτό γίνεται για το συμφέρον του παιδιού», είπε στην συνέχεια και πρόσθεσε: «Παρότι βγήκε δικαστική απόφαση για επικοινωνία που όριζε και χρόνους, η κυρία Ηλιάδη δεν την εφάρμοσε ποτέ. Η κυρία Λαζαρίδη έκανε και τηλεφωνικές προσπάθειες και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της γιατί άλλαζε τα τηλέφωνα. Όταν δεν εφαρμόζεται μία δικαστική απόφαση, η γιαγιά και ο παππούς έχουν δικαίωμα και για μήνυση. Ωστόσο δεν ήταν αυτός ο στόχος της κυρίας Λαζαρίδη, να δυσκολέψει τη ζωή της κυρίας Ηλιάδη. Ήλπιζε ότι οικειοθελώς κάποια στιγμή θα επικοινωνούσε».

Το σχόλιο για την σύζυγο του Μπάμπη Λαζαρίδη, Πόπη Μαλιωτάκη

Από την πλευρά της η Πόπη Μαλιωτάκη, μητέρα του πρώτου παιδιού του Μπάμπη Λαζαρίδη, υποστήριξε ότι η Μαρία Λαζαρίδη δεν επικοινώνησε ποτέ με τον γιο της. «Η Πόπη δεν δημιούργησε εντάσεις και προβλήματα. Απ’ ότι μου έχει μεταφέρει η εντολέας μου, για την Πόπη μιλάει με τα καλύτερα λόγια. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τα οικογενειακά θέματα», τόνισε η κυρία Μαυροειδή.