Για τον Άγιο Δομίνικο έφυγαν τα ξημερώματα της Τρίτης (21/12) οι διάσημοι οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor. Η κάμερα τους συνέλαβε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο.

Όπως μετέδωσε σε σχετικό της ρεπορτάζ η εκπομπή του Mega «Mega Καλημέρα» κάμερες και φωτογράφοι κατέκλυσαν την αίθουσα αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και προσπάθησαν να πλησιάσουν τους παίκτες ώστε να τους πάρουν μία δήλωση.

Οι διάσημοι έφτασαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος νωρίς τα ξημερώματα καθώς η πτήση τους αναχωρούσε στις 6 και τέταρτο για το Παρίσι.

Οι συμμετέχοντες στο ριάλιτι επιβίωσης προσπαθούσαν να κρυφτούν πίσω από τις μάσκες και τα αξεσουάρ που φορούσαν αλλά μερικοί κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Survivor: Ποιοι ήταν οι διάσημοι που έφυγαν για τον Άγιο Δομίνικο

Μεταξύ των παικτών του Survivor που κατέγραψε η κάμερα ήταν Βαλάντης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Απόστολος Ρουβάς, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Οι διάσημοι δεν προέβησαν σε δηλώσεις καθώς δεν επιτρέπεται από την παραγωγή και έτσι κάποιοι αρκέστηκαν σε νεύματα ενώ ο Βαλάντης απάντησε «άψογα» όταν τον ρώτησαν εάν είναι έτοιμος.

Χθες, Δευτέρα έφυγαν για Άγιο Δομίνικο οι μαχητές και την Κυριακή άτομα της παραγωγής μαζί με δημοσιογράφους.

Δείτε το σχετικό βίντεο: