Για την πορεία της καριέρας του και τη μουσική που τόσο πολύ αγαπά μίλησε σε συνέντευξή του ο Βασίλης Καζούλης ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το τραγούδι που περιγράφει τη ζωή του.

«Ο κόσμος με αγάπησε για την ειλικρινή σχέση που είχα με τη μουσική» επεσήμανε ο ερμηνευτής και αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια υπογράμμισε ότι «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν όμορφα, γιατί είμαι από τη Ρόδο. Οι γονείς μου ήταν καλοί άνθρωποι, δεν είχαν αντίρρηση για το τραγούδι».

«Τελείωσα την ΑΣΟΕ, πήγα φαντάρος και μετά ξεκίνησα το τραγούδι με το συγκρότημα “Ξεπεσμένοι” – Fall Guys. Η μητέρα μου μού έφερνε να συμπληρώσω αιτήσεις για δουλειά, αλλά εγώ έκανα το κορόιδο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καζούλης για την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Δεν έδινα σημασία στον ανταγωνισμό ποτέ, λάθη μπορεί να έκανα και εγώ, αλλά σεβόμουν» σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα».

«Και να είπαν κάποιοι ότι δεν θέλουν να συνεργαστούν με τον Καζούλη, δεν πειράζει»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πω τη ”Φανή” αν εμφανιστώ κάπου, αν κόψεις στον κόσμο το χατίρι του είναι σαν να αρνείσαι την αγάπη του. Μπορεί να ψιλοβαριέμαι, αλλά το υπερκαλύπτω» είπε αναφορικά με τη «Φανή», ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του.

«Και να είπαν κάποιοι ότι δεν θέλουν να συνεργαστούν με τον Καζούλη, δεν πειράζει. Να είμαστε αρεστοί σε όλους;», εξήγησε ο Βασίλης Καζούλης και μίλησε για την κόρη του. «Η κορούλα μου είναι 12 ετών. Αν θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική, να το κάνει. Αλλά δεν της το προτείνω» δήλωσε.

«Δεν θυμάμαι να μου έχουν κάνει πρόταση για μεγάλη πίστα, μπορεί να το δεχόμουν. Είχα κάνει την επιλογή μου και δε ζήλευα τα μεγάλα μεροκάματα της πίστας, τα παραπάνω δεν τα ήθελα», συνέχισε ο Βασίλης Καζούλης.

«Μια μεγάλη απώλεια που μου στοίχισε ήταν αυτή του πατέρα μου. Αλλά τον νιώθω τόσο δίπλα μου, του μιλάω κιόλας. Πιστεύω δεν είναι μόνο το επίπεδο της ύλης, αλλά και ένας κόσμος που δε γνωρίζουμε και είναι δίπλα μας», είπε σχετικά με την απώλεια του πατέρα του.

«Αν η ζωή μου ήταν τραγούδι θα ήταν το “Κάτι να γυαλίζει”» σημείωσε κλείνοντας ο Βασίλης Καζούλης.