Τη δική της τραυματική εμπειρία η οποία αναμένεται να καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες μοιράστηκε το μοντέλο Ειρήνη Στεριανού με αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η Ειρήνη Στεριανού, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, μίλησε στην εκπομπή Τ-Live και εξομολογήθηκε πως έχει πέσει θύμα revenge porn.

«Είχα μία τραυματική εμπειρία, γιατί ο πρώην σύντροφός μου είχε ανεβάσει μία φωτογραφία μου και ξαφνικά σε μία ημέρα με ειδοποιούσαν μέσα από το Instagram και μέσω των social γενικά ότι έχει διαρρεύσει μία φωτογραφία, η οποία είναι από προσωπική μας στιγμή. Το αναπαράγουν διάφορα site», ανέφερε αρχικά η Ειρήνη Στεριανού.

Το 26χρονο μοντέλο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, έχει καταθέσει μήνυση κατά του πρώην συντρόφου της ενώ δήλωσε σίγουρη πως το έκανε για να την εκδικηθεί για το χωρισμό τους.

«Δε μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου για μία εβδομάδα, φοβόμουν μη μου στείλουν μήνυμα, απειλητικά να με κοροϊδεύουν. Δεν το είχα πει και στους γονείς μου. Σίγουρα ήταν και για εκδίκηση, πιστεύω και ανωριμότητα», είπε η Ειρήνη Στεριανού.