Μια 28χρονη κοπέλα περιγράφει τη γνωριμία της με τον Στάθη Παναγωτιόπουλο στη Θεσσαλονίκη πριν από 10 χρόνια όταν εκείνη ήταν μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου αναφέροντας ότι ο παρουσιαστής την παρενοχλούσε συστηματικά, με τις καταγγελίες να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας. Η γνωριμία έγινε σε μπαρ όπου η κοπέλα δούλευε και στο οποίο σύχναζε ο Παναγιωτόπουλος.

«Ήταν Σεπτέμβριος, είχαμε βγει έξω και μου λέει “είσαι πολύ όμορφη, φιλί;” και του λέω “τι είπες;” ότι τάχα δεν άκουσα, και του απαντάω “ναι είμαστε φίλοι, μιλάμε, σε γνωρίζω, με γνωρίζεις, λογικό είναι”, “όχι, φιλί” και του λέω “δεν γίνεται” τον απωθούσα. Αυτό όποτε τύχαινε να περνάει από το μαγαζί το επιδίωκε. Μπορεί να περνούσα να πάω τουαλέτα και να έρθει πιο κοντά να σε χαζέψει. Αυτό το γλοιώδες, το λιγούρικο, ότι και καλά του αρέσεις» λέει η 28χρονη στην εκπομπή TLive του Alpha.

«Υπέγραψα κάποιο συμβόλαιο ότι θα συμβεί κάτι μεταξύ μας;»

Όπως αναφέρει η κοπέλα, ο παρουσιαστής είχε καλέσει την κοπέλα στο στούντιο για να παρακολουθήσει τα γυρίσματα την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

«Ξεκινάμε για το στούντιο, μπαίνουμε στο αμάξι και στα 500 μέτρα σταματάει δεξιά και του λέω “τι έγινε” και πάει να με αρπάξει να με φιλήσει. Τον απωθώ με τρόπο, μου λέει “γιατί δεν σου αρέσει;”, του λέω “θα έπρεπε; προσπάθησε δυο τρεις τέσσερις φορές να με φιλήσει, του είπα “όχι”, ήθελε να κάνουμε άλλη ερωτική πράξη και εγώ το απέκλεισα και μου λέει “Τι περίμενες αφού ήρθες εδώ;” Του λέω “υπέγραψα κάποιο συμβόλαιο ότι θα συμβεί κάτι μεταξύ μας ή έδωσα κάποιο δικαίωμα;”. Nευριάζει και μου λέει “ωραία μπορείς να πηγαίνεις”, μου λέει “φύγε”, λέω “όχι δεν κατάλαβες θα με γυρίσεις σπίτι μου”» αποκαλύπτει η κοπέλα.

Η 28χρονη ανέφερε ακόμα ότι της είχε προτείνει δουλειά στην εκπομπή. «Μου είχε προτείνει δουλειά να πάω στο Ράδιο Αρβύλα ως μακιγιέζ, αλλά και να πάμε διακοπές στην Αλόννησο», ωστόσο αναφέρει ότι αρνήθηκε.