Για την προσωπική της ζωή, το πώς αυτή αντιμετωπίζεται από τα μέσα αλλά και για τη μάχη της με την κατάθλιψη μίλησε, μεταξύ άλλων, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Μαρία Κίτσου. Η τηλεοπτική «Λενιώ» σε συνέντευξή της στο Mega, ανέφερε ότι βίωσε αναίμακτα την απότομη αναγνωρισιμότητα «γιατί έπεσε πάνω στην περίοδο της πανδημίας και ήμασταν όλοι κλεισμένοι μέσα στο σπίτι μας».

Ωστόσο πρόσθεσε ότι «ασχολούνται δυστυχώς με πολύ δυσάρεστο τρόπο με τη ζωή μου, γράφοντας ψέματα. Κυρίως ψέματα και αυτό με εξοργίζει, πάνε να καρπωθούν κάτι μια επιτυχία ενός ανθρώπου».

Ανέφερε επίσης ότι «αυτό που τελευταία έχει βγει θα υπάρξει συνέχεια, έχει ξεπεράσει τα όριά μου» ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να προχωρήσει δικαστικά» απάντησε «ναι βέβαια».

Η Μαρία Κίτσου αναφέρθηκε ακόμα σε ένα περιοδικό όπου στο εξώφυλλο έγραφε η μάχη της Κίτσου με τη λευχαιμία. Και μέσα έγραφε ότι δεν ξεπέρασα τον θάνατο του πατέρα μου από λευχαιμία. Κάτι ξεφτιλισμένα πράγματα».

Το θέμα για το οποίο θα κινηθεί δικαστικά έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή, όπως ανέφερε. ΄Όταν κάποιος δεν υπάρχει κάτι να πει, να δημιουργηθούμε ειδήσεις στα καλά καθούμενα για να τροφοδοτούμε τη φαντασία του κόσμου;» σημειώνει.

Η ίδια μιλώντας για το αν είναι αισιόδοξη είπε «είμαι θέσει απαισιόδοξος άνθρωπος και φύσει αισιόδοξος».

«Ένιωθα ότι είχα βουλιάξει»

Η πρωταγωνίστρια της σειράς αναφέρθηκε και στη μάχη με την κατάθλιψη αλλά και στο γεγονός ότι το επικοινώνησε με τον κόσμο.

«Μίλησα για να βοηθήσω τους ανθρώπους. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που επικοινώνησαν μαζί μου και τους έκανε καλό το άνοιγμά μου, να έρθουν αντιμέτωποι με τα σκοτάδια τους, να σταματήσουν να το θεωρούν ταμπού».

«Πραγματικά ένιωθα ότι είχαν βουλιάξει, αλλά πάντα υπήρχε κραυγή για ζωή και για βοήθεια. Έκανα τη θεραπεία μου και σιγά σιγά βγήκα από αυτό το μαύρο σκοτάδι» είπε η Μαρία Κίτσου.