Ένα άκρως παθιασμένο φιλί στη σκηνή του Coachella, το βράδυ της Κυριακής, έδωσε η Μαντόνα στον τραγουδιστή Ντρέικ προκαλώντας ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο αλλά και την αηδία του αοιδού!

Η βασίλισσα της ποπ, φορώντας ένα μπλουζάκι με τη φράση «Big as Madonna», ερμήνευε το «Human Nature» και στη σκηνή βρισκόταν και ο 28χρονος Ντρέικ ο οποίος ήταν καθισμένος σε μια καρέκλα. Η Μαντόνα τον πλησιάζει, σκύβει και τον φιλάει στο στόμα παθιασμένα. Εκείνος σηκώνει το χέρι του για να της χαϊδέψει τα μαλλιά, και η 56χρονη σταρ του απωθεί το χέρι.

Όταν το… βασανιστήριο του νεαρού τελειώνει, ο φακός καταγράφει την αντίδρασή του που είναι μια έκφραση αηδίας. Φυσικά αυτό ήταν βούτυρο στο ψωμί των διαδικτυακών εχθρών της που άρχισαν να ρίχνουν το φαρμάκι τους.

«Αν ένας άντρας το έκανε αυτό σε μια γυναίκα, αυτό που έκανε η Μαντόνα στον Ντρέικ, θα ήταν κάτι σαν βιασμός», έγραψε ένας χρήστης του Twitter. Από τη πλευρά της, η 56χρονη ποπ σταρ, απάντησε και εκείνη αναλόγως, γράφοντας προς τους επικριτές της: «if you don’t like me and still watch everything I do. B**** you’re a fan» -(αν δεν σας αρέσω και εξακολουθείτε να βλέπετε ότι κάνω. Σκύ** είστε θαυμαστές).