Δημόσια συγγνώμη για το χλευασμό που της έχει ασκήσει ζήτησε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μοντέλο, βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και εξομολογήθηκε πως είχε φτάσει σε σημείο να πίνει αλκοόλ αντί για καφέ και ζήτησε βοήθεια ώστε να μπορέσει να το κόψει.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ο οποίος άκουσε την εξομολόγηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη θέλησε να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη καθώς σε παλιότερη εκπομπή στην οποία συμμετείχε την είχε κοροϊδέψει για τον ειρμό των σκέψεων της.

«Θέλω να πω κάτι πάνω σε αυτό. Ντρέπομαι πάρα πολύ, Δήμητρα γιατί έχει τύχει στο ΦΜ Live να σε έχουμε εντός εισαγωγικών κοροϊδέψει για τον ειρμό σου. Όταν μιλούσες είχες τότε έναν περίεργο ειρμό. Τώρα το καταλαβαίνω Ήταν δηλαδή προφανώς ένας άνθρωπος ο οποίος είναι υπό την επήρεια του αλκοόλ και δεν καταλαβαίνει και δεν μπορεί να ολοκληρώσει μία φράση» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Ντρέπομαι και σου ζητώ δημόσια συγνώμη γιατί σε έχω κοροϊδέψει για αυτό το πράγμα χωρίς να ξέρω τι συμβαίνει. «Ντρέπομαι και σου ζητώ δημόσια συγνώμη για αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος και η φωνή του «έσπασε» ενώ δάκρυα εμφανίστηκαν στα μάτια του.