Ένα σατιρικό τρέιλερ με φόντο τον Πύργο του Άιφελ δημοσίευσε για την πρωινή εκπομπή της η Μπέττυ Μαγγίρα προκαλώντας την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία βρίσκεται στο Παρίσι. Στο τρέιλερ η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μιλούν σαν να παίζουν σε θεατρικό σκετς, ενώ κάποια στιγμή η παρουσιάστρια αναφέρεται στα καλά του να είσαι στη δούλεψη μιας «πλούσιας».

Το τρέιλερ σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου με story στο Instagram, αναδημοσιεύοντας post στο οποίο γράφει «Κακή τηλεόραση. Η Μπέττυ Μαγγίρα ειρωνεύεται στο τρέιλερ της την Κατερίνα Καινούργιου».

«Δεν έχω λόγια για αυτή τη μικροπρέπεια»

«Δεν έχω λόγια για αυτή την μικροπρέπεια. Θλίψη και πάλι θλίψη» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. «Όταν το είδα με έπιασε σφίξιμο στο στομάχι… πόσο χυδαίο! Δεν πειράζει όμως… Είμαι συνηθισμένη στα χτυπήματα κάτω από την ζώνη! Απλά θλίψη» σχολίασε σε δεύτερο story.

«Κρίμα για την Μπέττυ που συνεχίζει παλιακές στρατηγικές και όλα αυτά για να κάνει 4 – 5%» ανέφερε, ακόμα, η παρουσιάστρια.

Story της Κατερίνας Καινούργιου από το Παρίσι

Δείτε το τρέιλερ:

Σημειώνεται ότι πρόσφατα έσπασε η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε κατά της παρουσιάστριας του Open γιατί τη «φωτογράφισαν» κάνοντας κουίζ για την προσωπική της ζωή, γεγονός που την ενόχλησε.