Εξαντλημένη ήταν το βράδυ της Κυριακής στην πρεμιέρα της 10ης σεζόν του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians» η Kim Kardashian.

Ο λόγος; Η 34χρονη τηλεπερσόνα πασχίζει να ξαναμείνει έγκυος και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της από το πολύ σεξ.

Η Kim Kardashian κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες για κάνει δεύτερο παιδί και να χαρίσει ένα αδερφάκι στη North κι έτσι βρίσκεται ερωτικά πολλές φορές την μέρα με τον σύζυγό της Kanye West. Το επεισόδιο της Κυριακής ξεκίνησε δείχνοντας την 34χρονη ξαπλωμένη έπειτα από σεξ που είχε κάνει με τον ράπερ, σε συγκεκριμένη θέση ώστε να καταφέρει να συλλάβει.

Εκείνη την στιγμή όμως μπήκαν οι αδερφές της και η Kim τους επισήμανε εμφανώς ενοχλημένη: «Ο γιατρός μου είπε να ξαπλώνω για ένα λεπτό κάθε φορά μετά το σεξ. Και πριν μπείτε εδώ είχα κάνει σεξ». «Είμαι τόσο εξαντλημένη. Κάνω σχεδόν 500 φορές σεξ την ημέρα» λέει η Kim και στη συνέχεια ξαπλώνει στο κρεβάτι για να ξεκουραστεί.

Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε λίγο αργότερα, δεν είναι ακόμα έγκυος και δηλώνει φοβερά απογοητευμένη γιατί όπως λέει προσπάθησε σκληρά για να τα καταφέρει.

Μάλιστα πρόσφατα η Kim Kardashian βρέθηκε σε στούντιο για φωτογράφισης και επειδή είχε ωορρηξία πίεσε τον σύζυγό της να την συνοδεύσει εκεί για να κάνουν σεξ!