Για τα παιδιά της αλλά και για το ενδεχόμενος ενός ακόμη γάμου μίλησε σε συνέντευξή της η Βάσια Παναγοπούλου.

«Η κόρη μου, η Έμμα, είναι πια μεγάλη και έχει βρει το δρόμο της. Ζει στην Αμερική και ασχολείται με τη σκηνοθεσία. Τα δύο μου αγόρια είναι 7,5 και 9,5 ετών. Με αφορά ο κόσμος στον οποίο θα μεγαλώσουν. Θα ήθελα οι άνθρωποι να παλεύουν για τα ιδανικά τους και να μην τους στερείται η ελπίδα. Δεν γίνεται ο Έλληνας, που ήταν “έξω καρδιά”, να είναι καταθλιμμένος και σκυφτός. Αυτή θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη ζημιά που έχουμε υποστεί. Όλα τα υπόλοιπα παλεύονται», λέει στο «People».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου είπε: «Η αλήθεια είναι πως, αφού σκέφτηκα και μελέτησα προσεκτικά το θέμα, διαπίστωσα ότι δεν έχω καθόλου ταλέντο στο γάμο. Κάνω λάθη, που στη συνέχεια μου δημιουργούν απογοήτευση και θλίψη, γιατί κανένας μας βεβαίως δεν παντρεύεται θεωρώντας ότι κάποια στιγμή θα χωρίσει. Για τους φίλους είμαι πολύ καλή στο να τους συμβουλεύω, αλλά για τον εαυτό μου είμαι κακή, πολύ κακή».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.