Η μεγαλύτερη εκστρατεία αγάπης και προσφοράς, στηρίζει για ένατη χρονιά έμπρακτα τα παιδιά σε ανάγκη. Πρόκειται για την εκστρατεία ArGOODaki η επίσημη ανακοίνωση της οποίας πραγματοποιήθηκε χτες, στον Ξενώνα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», προλόγισε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» που εγκαινιάστηκε πρόσφατα και ευχαρίστησε το Σάκη Ρουβά, Αγγελιοφόρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και τη Goody’s για τη συμμετοχή τους.

Φέτος το ArGOODaki συνεργάζεται και πάλι με το Σύλλογο Φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» για να δημιουργήσει στον πρότυπο Ξενώνα του Συλλόγου νέο μεγαλύτερο δημοτικό σχολείο και πέντε χώρους δημιουργικής απασχόλησης.

Ο Σάκης Ρουβάς, Αγγελιοφόρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» δεσμεύτηκε πως θα υποστηρίξει όπως πέρυσι με όλες του τις δυνάμεις τους σκοπούς του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», και μέσα από το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki, ζητώντας τη δυναμική συμμετοχή όλων μας για την μεγιστοποίηση αυτής της μοναδικής εκστρατείας προσφοράς και αγάπης.

Το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki της Goody’s, αποτελεί έναν καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, ενώνοντας χιλιάδες Έλληνες σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια και συνέχεια από το 2002, έχει συγκεντρώσει 3.400.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει 10 ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα ενώ έχει υποστηρίξει περισσότερα από 2000 παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους.