Όλοι μετακινούμαστε, από το σημείο Α στο σημείο Β. Μερικοί ωστόσο το κάνουν με μεγαλύτερο στιλ – κυρίως επειδή διαθέτουν τα εκατομμύρια ή τα δισεκατομμύρια δολάρια από τις καινοτόμες και νεοσύστατες επιχειρήσεις τους.

Πάντως, αρκετοί από τους μεγιστάνες μπορεί να είναι ταπεινοί, καθώς αρκετοί διαθέτουν οχήματα που ακόμα και οι κοινοί θνητοί έχουν στα γκαράζ τους.

Το Business Insider παρουσιάζει μερικά από τα φανταχτερά τετράτροχα αξίας χιλιάδων δολαρίων που οδηγούν διάσημοι και πλούσιοι αυτού του κόσμου.

Ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ διαθέτει μια γυαλιστερή συλλογή από οχήματα όπως ένα Acura TSX και ένα Volkswagen Golf GTI. Ωστόσο, ο νεαρός κροίσος έβαλε αρκετά από τα χρήματά του για την απόκτηση ενός Pagani Huayra που κόστισε 1,3 εκατομμύρια δολάρια.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Τζεφ Μπέζος εξακολουθεί και οδηγά το Honda Accord του 1995.

Το αφεντικό της Dell, Μάικλ Ντελ κρατάει το τιμόνι ενός Hummer H2, το οποίο πλέον δε βγαίνει στην παραγωγή.

Ο δισεκατομμυριούχος της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, διαθέτει μια συλλογή που κάθε άντρας θα ζήλευε θανάσιμα: Μια αγκαλιά με Πόρσε. Το κερασάκι της συλλογής του είναι πάντως μια 911 Porsche Convertible.

Ο συνιδρυτής του Google, Λάρι Πέιτζ διαθέτει ένα Tesla.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.