Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της και μία από τις αγαπημένες φωνές της ποπ σκηνής. Ο λόγος για την Demy που φωτογραφήθηκε και μίλησε για όλα στο περιοδικό Glow.

Η σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη που την ολοκληρώνει, η αγάπη για τη μουσική και η θυσία που έκανε να αφήσει τις σπουδές στη νομική να πάνε λίγο πίσω ήταν μερικά από αυτά που αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Όταν ήμουν μικρή έλεγα πως θα γίνω και δικηγόρος και τραγουδίστρια!», αποκαλύπτει η Demy και συνεχίζει: «Στο σχολείο διάβαζα πάντα πολύ. Τις σπουδές μου στη Νομική τις λατρεύω, αλλά τώρα, εν μέσω εξεταστικής, με ταλαιπωρούν αρκετά! Το ενδεχόμενο να γίνω δικηγόρος… μοιάζει μακρινό όσο όλα πηγαίνουν τόσο καλά με την καριέρα μου, που ξεκίνησε με την Panik Records!».

Μιλώντας για τα επαγγελματικά της είπε: «Η καλύτερη συνεργασία μου ως τώρα ήταν… επί σκηνής με την Άννα Βίσση! Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι τραγουδήσαμε ντουέτο και συνεργαστήκαμε τόσο υπέροχα».

Για τις θυσίες που έχει κάνει η τραγουδίστρια είπε: «Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει… είναι ότι έχω αφήσει λίγο τη φοιτητική ζωή και τις σπουδές μου για χάρη της καριέρας μου στο τραγούδι. Δε θα την αφήσω τελείως, όμως, όσο και να δυσκολεύομαι αυτές τις ημέρες που γράφω μαθήματα».

Τέλος, αναφορικά με τις σχέσεις και τους άντρες, εξομολογείται ότι αντιπαθεί τους άνδρες που δεν έχουν τρόπους και συμπληρώνει:

«Μπορεί να γίνω έξαλλη με την αδιαφορία. Οι σχέσεις θέλουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και να μην επαναπαύεσαι»