Αυτό δεν είναι σπίτι, αλλά… μέγαρο. Μη φανταστείτε ότι σε αυτό θα ζουν πολλοί άνθρωποι. Ουσιαστικά δύο και από εκεί και πέρα το προσωπικό που θα προσλάβει η Κέιτι Χολμς για το νέο απόκτημα της.

Η σταρ του Χόλιγουντ απέκτησε μια πολυτελέστατη έπαυλη στην Καλιφόρνια η οποία όχι μόνο είναι απομονωμένη –για να είναι μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα- αλλά διαθέτει 5 μεγάλα δωμάτια με τζάκι, 6 μπάνια, μεγάλους χώρους υποδοχής, παιδικό δωμάτιο και μέρος να παίζει η μικρή Σούρι, γυμναστήριο, γήπεδο μπάσκετ και μεγάλη εξωτερική πισίνα.

Η Χολμς αφήνει τη Νέα Υόρκη, παρότι τη λατρεύει, για να πάει σε έναν… παράδεισο στην Καλιφόρνια. Συγκεκριμένα, θα πάει στην περιοχή Καλαμπάσας στο Λος Άντζελες. Εκεί αγόρασε η 34χρονη ηθοποιός το σπίτι που της κόστισε 3,8 εκατ. δολάρια. Η πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ θα ζει εκεί με την 8χρονη κόρη της, η οποία θα έχει πολλούς χώρους για να παίζει και πολύ πράσινο.

Η Κέιτι από την άλλη, θα μπορεί να κάνει παρέα με τους νέους γείτονες της, όπως οι Τζάστιν Μπίμπερ, Τόνι Μπράξτον, οι αδελφές Καρντάσιαν Κλόε και Κόρτνεϊ, αλλά και τη μητέρα του Μάικλ Τζάκσον, Κάθριν, καθώς όλοι μένουν στην περιοχή.