Ο Ben Byrne είναι ένας 31χρονος ηλεκτρονικός μηχανικός που έχει σχέση με δίδυμες αδελφές από το Περθ της Αυστραλίας.

Οι 28χρονες Anna and Lucy DeCinque ξόδεψαν περίπου 150.000 ευρώ σε αισθητικές επεμβάσεις στο στήθος, στα χείλη και στα μάτια με σκοπό να γίνουν απόλυτα όμοιες. Μοιράζονται τα πάντα στη ζωή τους ακόμα και τον ίδιο άντρα.

«Το θεωρούμε απόλυτα φυσιολογικό», είχε πει η Anna για την σχέση που έχει από κοινού με την αδερφή της με τον 31χρονο άντρα, προσθέτοντας ότι «όταν κάνουμε σεξ είμαστε και οι τρεις μας στο κρεβάτι και όταν βγαίνουμε ραντεβού βγαίνουμε πάντα και οι τρεις μαζί».

Τώρα ήρθε η ώρα και του Ben Byrne να μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία του.

Ο 31χρονος κέρδισε τις καρδιές των δύο κοριτσιών μέσω facebook. Αρχικά, όπως λέει ο ίδιος στο «Woman’s Day» είχε πρόβλημα γιατί έπρεπε να ικανοποιεί τις ανάγκες και τα θέλω και των δύο γυναικών. Φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο αφού η σχέση τους μετράει ήδη 18 μήνες.

«Είναι η πρώτη μου φορά με δύο γυναίκες μαζί και για να είμαι ειλικρινής είναι πολύ δύσκολο, γιατί πρέπει να είμαι και για τις δύο εκεί 100%» είπε ο 31χρονος, μιλώντας στο περιοδικό.

«Ό,τι κάνω για τη μία πρέπει να το κάνω για την άλλη, γι ‘αυτό και η ισορροπία είναι λεπτή», πρόσθεσε ο 31χρονος, που μιλά για πρώτη φορά για την ανορθόδοξη σχέση του.

Οι τρεις τους μένουν τους τελευταίους δέκα μήνες μαζί με τη μητέρα των διδύμων κάτω από την ίδια στέγη. Μάλιστα η μητέρα των κοριτσιών λέει ότι ο 31χρονος είναι «ένας πραγματικός τζέντλεμαν» και ότι είναι ευτυχής που τα κορίτσια της είναι ευτυχισμένα.

Τι απαντά η Lucy όταν την ρωτούν πώς ένας άντρας τα καταφέρνει στο κρεβάτι με δύο κορίτσια; «Ας το θέσουμε με αυτόν τον τρόπο, είμαστε δύο πολύ δραστήρια κορίτσια και εκείνος χρειάζεται τη διπλή ενέργεια» λέει η ίδια.

Η σχέση αυτή έχει όμως και τις δυσκολίες της όπως εξομολογείται ο Ben. Όπως λέει ο ίδιος τα πράγματα είναι δύσκολα όταν είναι δύο εναντίον ενός.

Η Anna και η Lucy μοιράζονται επίσης την ίδια δουλειά, το ίδιο αυτοκίνητο και τον ίδιο λογαριασμό στο Facebook, μέσω του οποίου γνώρισαν τον αγαπημένο τους με τον οποίο συνομιλούσαν έξι μήνες πριν συναντηθούν.