Σαν τα πουκάμισα αλλάζει τους άντρες η Madonna και ειδικότερα τους νεαρούς άντρες. Η 55χρονη βασίλισσα της ποπ εμφανίστηκε την Κυριακή στη Νέα Υόρκη με το νέο της αμόρε, τον 26χρονη ηθοποιό Timor Steffens.

Η 55χρονη χώρισε τον Δεκέμβριο από τον 25χρονο Γάλλο χορευτή, Brahim Zaibat, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση από το 2010. Ωστόσο, πριν από τον Zaibat, έβγαινε με το μόλις 22 ετών μοντέλο από το Βραζιλία, Jesus Luz.

Το ενδιαφέρον της τραγουδίστριας για τους νεαρούς φαίνεται πως ξεκίνησε το 2008, έπειτα από το διαζύγιό της από τον σκηνοθέτη Guy Ritchie. Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της και αναφερόμενη στον τότε σύντροφό της, Brahim Zaibat, είχε πει μεταξύ άλλων ότι δεν επέλεξε εσκεμμένα να ξεκινήσει σχέση με ένα νεότερο άντρα.

«Δεν θέλω να είμαι μόνη μου στη ζωή. Έχω τα παιδιά μου που με γεμίζουν αλλά χρειάζομαι κι ένα σύντροφο στη ζωή. Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι αισθάνονται έτσι» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Δεν είμαι συντηρητική και δεν ζω μία συντηρητική ζωή. Οπότε δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου να αρχίσει τώρα ξαφνικά να κάνει συμβατικές επιλογές».

Δείτε τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Splash / Smartmagna