Άλλοι αγοράζουν κοσμήματα στις συζύγους τους ως γαμήλιο δώρο. Ο Κάνιε Γουέστ είπε να… πρωτοτυπήσει και να δείξει πόσο «καλό» γούστο έχει και χάρισε στην Κιμ Καρντάσιαν ένα ημίγυμνο πορτρέτο της.

Και να ήταν μόνο αυτό; Του έδωσε και ένα διόλου κολακευτικό τίτλο, καθώς το ονόμασε «Η τέλεια σκύλα» («The perfect bitch»). Ο διάσημος ράπερ, που παντρεύτηκε με την 33χρονη Κιμ στις 24 Απριλίου στη Φλωρεντία, ζήτησε –μέσω του μάνατζερ του- από μια καλλιτέχνιδα του δρόμου να ζωγραφίσει έναν πίνακα που να απεικονίζει την γυναίκα του όπως είχε φωτογραφηθεί στο Playboy.

Η ζωγράφος με το όνομα «Μπάμπι» είδε τη φωτογραφία και έφτιαξε την Καρτντάσιαν να ποζάρει προκλητικά φορώντας μόνο ένα στρίνγκ και γόβες Christian Louboutin. Η προετοιμασία του πορτρέτου διήρκεσε τρεις εβδομάδες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αμοιβή της Μπάμπι ανέρχεται σε… πενταψήφιο νούμερο. Μάλιστα, σύμφωνα με ειδικό στα έργα τέχνης που μίλησε στη HuffingtonPost, οι πίνακες της συγκεκριμένης καλλιτέχνιδας κοστίζουν περί τα 10.000 ευρώ.

Φίλοι του ζευγαριού δήλωσαν στην DailyStar ότι με αυτό το δώρο ο Κάνιε ελπίζει ότι η Κιμ θα βλέπει τον εαυτό της ακόμη περισσότερο σαν… πριγκίπισσα. Ουδείς γνωρίζει την αντίδραση της Κιμ, αλλά ένα είναι το σίγουρο, ότι τα έργα της Μπάμπι θα πουλιούνται πλέον ακόμη πιο ακριβά.