Μπορεί να μην είναι έτοιμη ν’ ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο γνωρίζει πώς θέλει να είναι ο γάμος της. Ο λόγος για την Demy, η οποία μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της και για την εποχή που αποκαλύφθηκε η σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη.

«Στην αρχή είχα ψιλοθυμώσει γιατί είχε περάσει από το μυαλό ότι μπορεί ο φωτογράφος να ήταν βαλτός από κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός μας. Είναι περίεργο να βλέπεις στιγμιότυπα από μία ιδιωτική σου στιγμή, πόσω μάλλον όταν δεν έχεις αντιληφθεί καν την παρουσία του φωτογράφου. Δεν μας αρέσει να βροντοφωνάζουμε «ναι, είμαστε μαζί», γιατί γενικά δεν μιλάμε ανοιχτά για την προσωπική μας ζωή. Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να ενδιαφέρει τον κόσμο, αλλά δεν θα μπορούσα να υπεραναλύω τι σχέση μου ή να λέω: «Τώρα είμαι καλά ή τώρα χώρισα». Ωστόσο, αργά ή γρήγορα οι φωτογραφίες θα έβγαιναν, οπότε δεν είχε νόημα να κρυβόμαστε», δήλωσε στο «ΟΚ».

Και συμπλήρωσε: «Δεν είμαι ούτε υπέρ αλλά ούτε κατά του γάμου, γιατί είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο μπορείς να βρεις την ευτυχία. Ονειρεύομαι κάποια στιγμή στο μέλλον να κάνω οικογένεια, αλλά στα 22 μου χρόνια δεν νομίζω ότι είμαι έτοιμη να παντρευτώ. Και δεν νομίζω καν να μου γινόταν πρόταση, γιατί ένα ζευγάρι ξέρει αν είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσει σε αυτό το βήμα. Θα ήθελα να παντρευτώ σε μία παραλία και η όλη τελετή να έχει λίγο vintage αισθητική, με πολύ λιτό στολισμό στις αποχρώσεις του λευκού και του ροζ. Νομίζω ότι κατέληξα πώς θα ήθελα να είναι το νυφικό μου, όταν έτυχε να πέσει στα χέρια μου ένα περιοδικό με ριχτά φορέματα που έχει σχεδιάσει ο Roberto Cavalli και κράτησα τις σελίδες. θα ήθελα να είναι λευκό – μπεζ σε στυλ boho και δεν το αποκλείω καθόλου να είμαι και ξυπόλυτη. Τα μαλλιά μου θα ήθελα να είναι τα μισά πιασμένα και τα άλλα ελεύθερα και το μακιγιάζ όσο πιο φυσικό γίνεται».