Για την αποχώρησή της από το σχήμα με το Νότη Σφακιανάκη μίλησε ξανά η Δέσποινα Βανδή, λέγοντας ότι η απόφασή της αυτή δεν της βγήκε σε κακό, παρόλο που στερήθηκε την επαφή της με τον κόσμο.

Μιλώντας στην εκπομή «Το Πρωινό», η Δέσποινα Βανδή είπε για το θέμα αυτό: «Είναι όπως το βλέπει ο καθένας. Σε κακό δεν νομίζω ότι μου βγήκε, αν και στερήθηκα όλη αυτή την επαφή που θα είχα με τον κόσμο. Το οικονομικό, το αφήνω απ΄έξω. Σε κακό δεν θεωρώ ότι μου βγήκε. Έπραξα βάσει της φιλοσοφίας και της στάσης ζωής μου. Ούτε σκέφτηκα αν θα μου βγει σε καλό ή κακό. Έπραξα όπως αισθάνθηκα!»

Η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε και στα σχόλια για τη βραδιά της Eurovision, λέγοντας: «Εμείς με το Γιώργο, κληθήκαμε από το Mad 9 μέρες πριν, και μας είπαν πως τελικά θα σταλεί ένα τραγούδι στον ελληνικό τελικό. Ο ένας ρώτησε τον άλλον αν μπορεί, και αποφασίσαμε να το κάνουμε για να βγει όσο γίνεται πιο ωραίο και ευχάριστο και συμπαθητικό. Έτσι αποφασίσαμε και το αναλάβαμε. Δεν είχαμε ιδιαίτερες αξιώσεις. Ούτε καν ένα party δεν διοργανώθηκε μετά για τους νικητές, για να μην γίνει θόρυβος ότι ξοδεύονται χρήματα! Εμείς αντί για λεφτά, βάλαμε την ενέργεια μας και την καλή μας διάθεση. Βγήκαμε κακοφωτισμένοι. Δίκιο έχετε, αλλά εγώ παιδιά και το φως του απορροφητήρα να μου ρίχνατε πάνω μου, θα το ξαναέκανα με τον Καπουτζίδη!»