Το βράδυ της Κυριακής στο θέατρο Παπάγου, στην πρεμιέρα της παράστασης
«Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι» οι δύο πρωταγωνιστές του έργου κέρδισαν το
χειροκρότημα, ειδικά όταν ο
«Πετρούκιος» σφραγίζει τον έρωτά του για την «Κατερίνα» με ένα καυτό
φιλί.

Η αυλαία πέφτει με ένα άκρως παθιασμένο φιλί μεταξύ των πρωταγωνιστών όπως επιτάσσει ο ρόλος. Στην παράσταση η Σμαράγδα υποδύεται ένα πανέξυπνο θηλυκό, που αρνείται να υποταχθεί σε κανόνες και την τιθασεύει ο Θοδωρής Αθερίδης.

Με το έργο αυτό του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, οι δυο πρωταγωνιστές και ο υπόλοιπος θίασος θα περιοδεύσουν σε 50 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μια από τις δημοφιλέστερες κωμωδίες όλων των εποχών που έχει ανέβει άπειρες φορές στο θέατρο σε όλο τον κόσμο και περιγράφει τον «πόλεμο» δύο αληθινά ερωτευμένων ανθρώπων μέσα σε μια μεγάλη ιστορία ερωτικής εξημέρωσης και αληθινής αγάπης.

Σε μια παράσταση ξεχωριστή, αστεία, κωμική και συγκινητική, ο σκηνοθέτης Θοδωρής Αθερίδης που κρατάει τον ρόλο του βασικού πρωταγωνιστή της ιστορίας Πετρούκιου, παντρεύεται και εξημερώνει τη δύστροπη και στριμμένη Κατερίνα (Σμαράγδα Καρύδη), ένα πανέξυπνο θηλυκό που αρνείται να υποταχτεί στους κανόνες της εποχής της. Φυσικά ένας τόσο μεγάλος πόλεμος αισθημάτων και απόψεων δεν θα μπορούσε παρά να οδηγήσει τελικά σε ένα happy end μιας μεγάλης ιστορίας αγάπης.

Εκεί φυσικά ήταν και οι γονείς της Σμαράγδας Καρύδη που τη στηρίζουν σε κάθε πρεμιέρα της.

Πηγή: ESPRESSO