Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη για τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου, αλλά και το πώς αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα στην προσωπική της ζωή.

«Γενικά σαν άνθρωπος αισθάνομαι πάρα πολύ άνετα και δεν κρύβομαι πια» εξομολογήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια, ενώ συμπλήρωσε: «Εγώ νιώθω άνετα. Δεν έχει να κάνει με τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας. Αν είμαστε εμείς καλά μέσα μας, βγαίνει και στον τρόπο που λειτουργούμε. Από εμάς ξεκινάει αυτό».

Όσο για τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τις κοινές διακοπές της με τον σύντροφό της και τον γιο της, Μπάμπη, η Αγγελική Ηλιάδη σχολίασε: «Βγήκανε φωτογραφίες, μας είδατε… ΟΚ! Ό,τι είδατε, είδατε», τονίζοντας όμως: «Κάποιες φορές είναι ενοχλητικό. Κάνουμε μια δουλειά που ο κόσμος μας αναγνωρίζει, αλλά κάποιες στιγμές θες να ‘σαι πιο χαλαρός και να μη δίνεις στόχο όπου κι αν πηγαίνεις. Εγώ αισθάνομαι πολύ αμήχανα ορισμένες φορές, δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται».

Τέλος, η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πως πρόσφατα έκανε ένα νέο τατουάζ αφιερωμένο στον πατέρα της: «Έχω και το όνομα του μπαμπά μου και της μαμάς μου και του αδελφού μου. Έπαιξε ρόλο και η περιπέτεια της υγείας του μπαμπά μου, αλλά το σκεφτόμουν πάρα πολύ καιρό. Ειδικά μετά από όλο αυτό που περάσαμε, ένιωσα την ανάγκη να το κάνω».