Η Σάρα Τομάζι είναι πολύ γνωστή στην Ιταλία από τις γυμνές της εμφανίσεις, αφού ποτέ δεν έχανε την ευκαιρία να μας δείχνει τις καμπύλες της… Αυτό συνέβαινε μέχρι πρόσφατα, αφού τους τελευταίους μήνες, είχε σταματήσει την «κακή» συνήθεια.

Στην τελευταία της έξοδο, η τηλεπερσόνα συμμετείχε στο πάρτι μόδας που διεξήχθη στην White Gallery της Ρώμης, υπό τον τίτλο «Ex Voto» και με θέμα την… ιερότητα!

Η Σάρα εμφανίστηκε με ένα τεράστιο σταυρό κρεμασμένο στο λαιμό και αυτό ήταν το μόνο που είχε επάνω της σε συντονία με το θέμα της βραδιάς.

Ξαφνικά και χωρίς κανένα προφανή λόγο, αποφάσισε να μας επιδείξει τα κάλλη της!

Συνοδευόμενη από τη καλή της φίλη Γκαμπριέλα Σασόνε, που συμμετείχε μαζί της σε ριάλιτι της ιταλικής τηλεόρασης, μόλις είδε τους φωτογράφους και προς τέρψιν των ανδρών όλου του κόσμου, προέβη σε ένα δημόσιο στριπτίζ.

Βέβαια η απόφασή της να γδυθεί σε δημόσια θέα, είχε και πραάπλευρες απώλειες στην προσωπική της ζωή, αφού μόλις είδε τις φωτογραφίες στον ιταλικό Τύπο ο σύντροφός της Στέφανο Λενάρντι, αποφάσισε να την χωρίσει…

«Με την Σάρα τελειώσαμε πραγματικά. Βαρέθηκα την εκκεντρικότητά της» δήλωσε ο, πικραμένος από τα καπρίτσια της καλής του, Στέφανο.