Πολλά ήταν τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα για την σχέση της Τόνιας Σωτηροπούλου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος χώρισε πρόσφατα με την Ελισάβετ Σπανού.

Μάλιστα κάποιοι επέκριναν το γεγονός ότι η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο στο facebook το καινούργιο τραγούδι της Ελισάβετ Σπανού με τίτλο «Τώρα είμαι σε άλλη φάση».

«Όλα αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν κάποια προσωπικά σχόλια που είχα κάνει με τον Δημήτρη, τα οποία κάποιος υποτιθέμενος φίλος αντέγραψε και ανέβασε στο διαδίκτυο. Ο προσωπικός μου λογαριασμός στο facebook δεν είναι ανοιχτός για όλο τον κόσμο και δεν υπήρχε περίπτωση να έγραφα κάτι τέτοιο δημόσια. Ανεξάρτητα όμως από αυτό, θεωρώ ότι ήταν αγενές και απερίσκεπτο από την πλευρά μου, πόσω μάλλον όταν είμαι με ένα πρόσωπο που έχει εκτεθεί στα Μέσα.

Σε καμία περίπτωση δεν ήταν προσωπική επίθεση, ούτε επρόκειτο ποτέ να προσβάλλω έναν άνθρωπο. Δεν θα ήθελα να πληγώσω με τίποτα κάποιον που δεν γνωρίζω», εξήγησε στο Οκ η Τόνια Σωτηροπούλου και συνέχισε: «Όλο αυτό έγινε με χιουμοριστική διάθεση και πραγματικά, αν διαβάσει κανείς τι γράφω για τον εαυτό μου, θα δει ότι τα σχόλια είναι τρισχειρότερα. Γενικά, πιστεύω ότι στην ζωή δεν πρέπει να τα παίρνουμε όλα σοβαρά».

Η Τόνια Σωτηροπούλου τόνισε ότι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι όταν και οι δυο ήταν ελεύθεροι. Μάλιστα, η ηθοποιός δεν μπορεί να καταλάβει γιατί όλοι ασχολούνται με το τι κάνει στην προσωπική της ζωή από την στιγμή που υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα στην χώρα μας.