Σοκαρισμένη από τον θάνατο της γιαγιάς της, καθώς ήταν η ίδια που την βρήκε νεκρή, δηλώνει η Μαρία Κορινθίου.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στο περιοδικό ΕΓΩ: «Ήταν πολύ άσχημη περίοδος. Πάρα πολύ άσχημη. Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει. Ήταν ο άνθρωπος που μας μεγάλωσε. Ήταν πάντα δίπλα μας. Της είχα τεράστια αδυναμία. Ταυτόχρονα περνούσα επιλόχεια κατάθλιψη. Ήμουν ήδη φορτισμένη ψυχολογικά. Εγώ τη βρήκα νεκρή. Δεν το περίμενα, ούτε φανταζόμουν ότι θα συμβεί. Επί δύο εβδομάδες ήμουν στο κρεβάτι. Αντιμετώπισα πρόβλημα με το στομάχι και την καρδιά μου. Ο θάνατος της γιαγιάς μου και η επιλόχεια κατάθλιψη με έχουν στιγματίσει τη ζωή μου».

Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι κουβαλάει διαρκώς και τον φόβο της απώλειας.

«Παράλληλα όταν έχεις και επιλόχεια κατάθλιψη κάνεις διάφορες σκέψεις. Ένα πράγμα που κουβαλάω από τότε που γέννησα καθημερινά είναι ο φόβος της απώλειας. Με κατατρέχει ο θάνατος. Με στιγμάτισε όλο αυτό. Σοκαρίστηκα. Δεν θα ξεχάσω ότι ο Γιάννης έπειτα από τρεις εβδομάδες άρχισε να μου φωνάζει: “Λείπει σε όλους η γιαγιά. Όμως έχεις ένα μωρό παιδί. Πρέπει να συνέλθεις για εκείνο».

Ωστόσο, όπως εξομολογείται η ηθοποιός ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την τραυματική αυτή εμπειρία. «Παρόλα αυτά το κουβαλάω ακόμα. Δεν έχω πάει να κάνω ψυχανάλυση και κακώς. Ξέρω ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ απόλυτα. Με βασανίζει καθημερινά ο φόβος ότι μπορεί να συμβεί κάτι κακό. Καθημερινά κάνω άσχημα σενάρια στις σκέψεις μου».