Για την γνωριμία της με τον Τραϊανό Δέλλα, την πρώτη της άτυχη εγκυμοσύνη και το δύσκολο διάστημα μετά τον ερχομό της κόρης της στη ζωή μίλησε η Γωγώ Μαστροκώστα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, η γνωστή γυμνάστρια είπε: «Εγώ γενικά είμαι σταθερός άνθρωπος στα προσωπικά μου. Δεν μπορούσα να ξεκινήσω κάτι με κάποιον για να μείνω λίγο. Αν ξεκινήσω κάτι, είμαι εκεί. Ο Τραϊανός είχε τη φάση του τότε. Τον γνώρισα 10 μήνες μετά το διαζύγιό του – γιατί έχω ακούσει πως τον χώρισα κιόλας – και ήθελε τη ζωή του και την ελευθερία του. Ένας άντρας που ήταν παντρεμένος για 8 χρόνια δεν θέλει να μπει αμέσως σε μια σχέση», ενώ για την αρχή της σχέσης τους πρόσθεσε: «Τώρα τι του έκανα και ξεκίνησε η σχέση μας… Καταλήγω στο ότι είναι μοίρα. Αν σκεφτείς πως η αρχή της σχέσης μας δεν ήταν η ιδανική για ένα ζευγάρι που είναι ερωτευμένο, αλλά και την πορεία μας, καταλήγεις στο ότι αυτό τελικά είναι μοίρα. Κάποια πράγματα που δεν μπορούσε να διανοηθείς και να ανεχτείς, γίνονται δεδομένα».

Η Γωγώ Μαστροκώστα μίλησε παράλληλα για την άτυχη εγκυμοσύνη της, πριν έρθει στον κόσμο η κόρη της, Βικτόρια:

«Η πρώτη μου εγκυμοσύνη -γιατί έχω χάσει και ένα μωρό- ήρθε τυχαία. Ήμουν δύο μηνών (όταν απέβαλα). Μετά συνειδητοποιήσαμε πως το θέλουμε πάρα πολύ και ευτυχώς ξαναήρθε αμέσως. Φοβήθηκα πάρα πολύ τότε. Ειδικά όταν είσαι σε αυτήν την ηλικία, πίστευα πως θα μου ξανασυμβεί και δεν θα μπορέσω να κάνω παιδί. Τώρα, όμως, που το σκέφτομαι, καταλήγω στο ότι έπρεπε να έρθει σε αυτόν τον κόσμο η Βικτόρια. Δύο χρόνια πριν, είχε έρθει στον κόσμο το παιδί του αδελφού μου και εκεί ένιωσα πως θέλω κι εγώ ένα δικό μου. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ χωρίς να σκεφτώ και σε αυτό έχει σημασία το ότι ήμουν με τον Τραϊανό».

Όσο για το δύσκολο διάστημα της γέννησης της κόρης της, η ίδια παραδέχτηκε: «Επειδή η Βικτόρια ήρθε στη ζωή μου μαζί με άλλα πράγματα (σ.σ.: εκείνη την περίοδο η ίδια διαγνώστηκε με καρκίνο) υπήρχε ένα μπέρδεμα στα συναισθήματά μου. Δεν μπορώ να σου ξεκαθαρίσω τι ένιωθα τότε. Μετά από κάποια χρόνια πια, τεσσεράμισι που είναι η Βικτόρια σήμερα, θα σου πω πως αυτή και ο άντρας μου είναι η ζωή μου ολόκληρη».