Η Έλενα Ασημακοπούλου μιλάει για την εγκυμοσύνη της και πως το αποκάλυψε στον αγαπημένο της Μπρούνο τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης. Βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και εξομολογείται πως δεν το είχαν προγραμματίσει αλλά ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για εκείνους.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello» όταν το έμαθε «ξαφνιάστηκα, συγκινήθηκα, χάρηκα, έκλαψα! Όλα μαζί! Ήταν ένα μείγμα συναισθημάτων ανεξέλεγκτο».

Το ανακοίνωσε στον αγαπημένο της Μπρούνο Τσιρίλο, την περίοδο που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη με την οικογένεια της και με την οικογένεια του καλού της.

Σηκώθηκε πολύ νωρίς την ώρα που όλοι κοιμόντουσαν και έκανε το τεστ και αφού είδε το αποτέλεσμα περιγράφει πως τους το είπε: «Έφτιαξα ένα πολύ όμορφο πρωινό για όλους και μόλις ξύπνησαν, μαζί με το πρωινό, “σέρβιρα” και το θετικό τεστ.

Ακολούθησαν κλάματα από τις μαμάδες και γενικότερα μεγάλη συγκίνηση από όλους. Ο Μπρούνο με αγκάλιασε, με φίλησε και μου είπε ότι είμαι η γυναίκα της ζωής του». Μάλιστα αποκάλυψε ότι το όνομα της μικρής θα είναι: Μαρία- Ροζάρια. Με τον καλό της, είναι μαζί περίπου τριάμισι χρόνια και στο πρώτο ραντεβού έμαθε ο ένας το επάγγελμα του άλλου.

Παραδέχεται πως της λείπει ο αγαπημένος της καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τον κρατάνε στην Θεσσαλονίκη. Ο Μπρούνο έχει γίνει πολύ υπερπροστατευτικός μαζί της και όπως λέει η ηθοποιός: «Βρήκε την καλύτερη ευκαιρία να σταματήσω τη δουλειά και να είμαι συνεχώς κοντά του! Έχει γίνει κι εκείνος το παιδί! ».

Για το αν κάνουν σχέδια για την μπέμπα τους απαντάει: «Τους τελευταίους μήνες, μόνο η μπέμπα μας είναι στο μυαλό μας και μόνο για αυτήν ονειρευόμαστε». Όσο για το αν θα εμφανιστεί φέτος στην ονειροπαγίδα δηλώνει πως θα είναι σε μερικά επεισόδια στην αρχή και μετά θα αποχωρήσει.