Το νερό με όζον… σώζει ζωές και χτίζει… σπίτια στην Ανάβυσσο! Κάποιοι τον αντιμετώπισαν με μια σχετική ελαφρότητα, κάποιοι άλλοι θεώρησαν ότι είναι ένα δημιούργημα της τηλεόρασης του 21ου αιώνα και καθιστούν υπεύθυνο για το φαινόμενο «Dr Οζον» Ανδρέα Φικιώρη τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος φρόντισε να τον κάνει γνωστό σε όλους τους Ελληνες.

Τελικά, ο γιατρός του EXTRA 3, που σχεδόν ζει με όζον και προτρέπει τους πελάτες-τηλεθεατές «πηδάτε γιατί χανόμαστε», αναδεικνύεται σε μορφή.

Ο Ανδρέας Φικιώρης δεν είναι απλά αναγνωρίσιμος, είναι και οικονομικά ευκατάστατος, συνειδητοποιημένος και πρωτοπόρος.

Παντρεύτηκε δύο φορές την ίδια γυναίκα, έκανε κουμπάρο τον γιο του, κατάφερε να αλλάξει τη ζωή του και να απολαμβάνει ανέσεις που παραπέμπουν σε μεγαλογιατρούς της αστικής τάξης.

Το «thema people» μάλιστα ανακάλυψε το ησυχαστήριο του «τηλεοπτικού γιατρού» στην Ανάβυσσο, μια εντυπωσιακή πετρόκτιστη κατοικία η οποία, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από το φωτογραφικό υλικό, πρέπει να χρειάστηκε πολύ… όζον για να χτιστεί!

«Αυτό το σπίτι το χτίζω σιγά-σιγά εδώ και πέντε χρόνια. Μένω με τη γυναίκα μου στη Γλυφάδα και αυτό θα το χρησιμοποιήσουμε ως εξοχικό», δήλωσε ο γιατρός στο «thema people». Η πετρόκτιστη κατοικία ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ο κ. Φικιώρης ήταν από μικρός ένας αθεράπευτος γυναικάς.Κάποτε πήγε να το πληρώσει, όταν χώρισε από τον έρωτα της ζωής του, την Αντέλα Κατσιούρα, που για να την παντρευτεί παράκουσε τη μητέρα του.

Αυτό το σπίτι είναι ένα δώρο για εκείνη, έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

«Χτίζω ένα καταπληκτικό σπίτι, που μοιάζει με πύργο, στην Ανάβυσσο, επειδή η Αντέλα αγαπάει την εξοχή. Θέλουμε να μετακομίσουμε εκεί. Σκέφτομαι την ίδια έκταση να τη χρησιμοποιήσω και για επαγγελματικούς σκοπούς, για συνέδρια, διαλέξεις. Ισως να φτιάξω και ένα spa. Είμαι Κριός και είμαι φιλόδοξος».

Ο γιατρός δεν μασάει τα λόγια του. Οταν τον ρωτήσαμε αν νιώθει μάγκας για όσα έχει καταφέρει, απάντησε ορθά, κοφτά και χωρίς περιστροφές:

«Είμαι μάγκας όχι γιατί έχτισα το σπίτι, αλλά γιατί κατάφερα να αλλάξω τη ζωή μου. Εκοψα το τσιγάρο, αδυνάτισα, άλλαξα γενικά τον τρόπο ζωής. Μην ξεχνάς ότι είμαι γιατρός 35 χρόνια και έχω κερδίσει χρήματα».

Ο γιατρός δεν πρέπει να λέει ψέματα. Το σπίτι το «σήκωσε» για χάρη της γυναίκας του. Την είχε συνηθίσει από τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους να ζει στα μεγαλεία. Μετά το διαζύγιο ήρθε η επανασύνδεση και ο «Dr Ozon» ήθελε να τη δει να χαμογελά.

«Το 2001 έγινε η επανασύνδεσή μας. Για 5 χρόνια ήμασταν μαζί, χωρίς να έχουμε παντρευτεί, και το 2006 αποφασίσαμε να παντρευτούμε για δεύτερη φορά. Ο γάμος μας ήταν ανοιχτός και έγινε στις 15 Ιανουαρίου 2006 στον Αγιο Κωνσταντίνο Γλυφάδας, με κουμπάρο τον γιο μας! Το γαμήλιο δώρο μου στην Αντέλα ήταν μια Τζάγκουαρ».

Με τζάγκουαρ και πύργο στην Ανάβυσσο λοιπόν. Μήπως ο μετρ της Γλωσσολογίας κ. Μπαμπινιώτης θα πρέπει να βάλει μία ακόμη παραπομπή στον ορισμό του όζοντος;

Πηγή: www.protothema.gr