Λίγη ώρα πριν πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου που θα έδινε το «παρών» για να μιλήσει για τη συμμετοχή του στο μουσικό διαγωνισμό, ο γνωστός τραγουδιστής γνωστοποίησε την απόφαση του να μην εμφανιστεί τελικά στο Eurovoice.

Όπως ανακοινώθηκε από το Μίλτο Καραντζά, ο Σάκης Ρουβάς αποχωρεί για προσωπικούς λόγους οι οποίοι όμως δεν αφορούν το πρόσωπο του.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι για λόγους που δεν αφορούν το πρόσωπο του και παρά τις προσπάθειες που ο ίδιος και οι συνεργάτες τους κατέβαλαν προκειμένου να καταστεί εφικτή την συμμετοχή του και παρά τον επαγγελματισμό του, ο Σάκης Ρουβάς δεν θα συμμετάσχει ως guest star στο διεθνή διαγωνισμό Eurovoice. Λυπούμαστε ιδιαίτερα που το κοινό δεν θα μπορέσει να απολαύσει τον Σάκη Ρουβά και απολογούμαστε για την αναστάτωση που προκαλέσαμε τόσο στον καλλιτέχνη όσο και στο κοινό που ανέμενε την εμφάνιση του».

Στο άκουσμα της είδησης, η παρουσιάστρια Πάμελα Άντερσον, ειρωνεύτηκε την απόφαση του Έλληνα τραγουδιστή λέγοντας χαρακτηριστικά «Άντρες!».

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου και μπορεί να μην απολαύσετε το Σάκη Ρουβά αλλά στην σκηνή θα βρεθούν ο Ενρίκε Ιγκλέσιας και η Αναστάζια.