Η μελωδική φωνή της Jennifer Hudson συνοδεύει το ζεύγος Ομπάμα στα πρώτα χορευτικά βήματα της δεύτερης θητείας του Αμερικανού προέδρου.

Μπαράκ και Μισέλ χόρεψαν το ταργούδι «Let’s stay together» ενώ τα φλας δεν σταμάτησαν να αστράφτουν.

Η πρώτη κυρία φορούσε μία κατακόκκινη τουαλέτα και έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της αφού όλοι έλεγαν για τη νέα της κουπ αλλά και το πόσο ακτινοβολούσε.

Πολλοί ήταν οι διάσημοι που έδωσαν το «παρών» στο λαμπερό πάρτι της ορκωμοσίας ενώ ο Ομπάμα ευχαρίστησε και τις ένοπλες δυνάμεις.

Το προεδρικό ζεύγος τίμησε τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ που δολοφονήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 1968 κάνοντας μία στάση στο άγαλμά του που κοσμεί το Καπιτώλιο.

Περιμένοντας να ξεκινήσει η παρέλαση Μπαράκ, Μισέλ, Σάσα και Μαλία, πήραν τις θέσεις στους στο θεωρείο. Οι δύο μικρές κυρίες βρήκαν ευκαιρία να παίξουν με τα κινητά τους αλλά και να φωτογραφίσουν τους γονείς τους που δεν δίστασαν να δείξουν για ακόμη μία φορά πόσο πολύ αγαπιούνται.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.