Για τον πατέρα της, τον έρωτα αλλά και για τον θα πήγαινε στα μπουζούκια μίλησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη στην κάμερα της εκπομπής «Κορίτσια για σπίτι».

«Η καινούρια μου δουλειά έχει λίγο λαϊκό ήχο αλλά το πού θα το εκφράσεις αυτό το πράγμα έχει σημασία. Δεν έχω πρόβλημα με τα μπουζούκια, τα αγαπώ πολύ, διασκεδάζω πολύ, πηγαίνω, αλλά δεν ξέρω εάν μπορώ να λειτουργήσω εκεί και να παρουσιάσω αυτό που θέλω. Δεν ξέρω αν μπορώ και δεν ξέρω αν μπορεί και ο κόσμος» δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Σχετικά με τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη και το βαρύ όνομα που κουβαλάει, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε:

«Σχετικά με αυτό το πράγμα, του έδωσα το χώρο που έπρεπε και του έδωσαν και οι άλλοι το χώρο που χρειαζόταν. Δεν έκρυψα ποτέ ούτε την ταυτότητά μου ούτε την οικογένειά μου – και η οικογένειά μου το ίδιο. Η οικογένειά μου έχει αυτή τη μορφή άσχετα από αυτή τη δουλειά, ο ένας δεν εξαντλεί τον άλλο, ούτε τον περιορίζει (…)Δεν ένιωσα ποτέ βάρος για το όνομά μου, σίγουρα, και τώρα πλέον δεν νιώθω ότι υπάρχει καν σαν υπόνοια το “η κόρη του Ζουγανέλη”. Έχει ξεπεραστεί πολύ».

Τέλος, όσον αφορά τον έρωτα, η δημοφιλής τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη, για την καθημερινότητα κυρίως. Όταν είμαι ερωτευμένη μ’ αρέσει να φροντίζω λίγο παραπάνω τον εαυτό μου».

Σχετικά με τη δημοσιότητα της προσωπικής της ζωής δήλωσε: «Δεν μπορώ να έχω παράπονα γιατί μέχρι τώρα έχω εισπράξει μεγάλο σεβασμό από τα Μέσα σε σχέση με την ζωή μου, αλλά και εγώ δεν εκθέτω την προσωπική μου ζωή. Αν έχει συμβεί κάποια στιγμή κάτι, δεν έχω νιώσει ευχάριστα. Δεν ντρέπομαι να κυκλοφορήσω, ούτε ο κόσμος να έρθει να με ρωτήσει, αλλά με ενοχλεί αυτό το πολύ χύμα στα περίπτερα. Κυκλοφορώ ελεύθερα με τον σύντροφό μου αλλά δεν μ’ αρέσει να το βλέπω στα περίπτερα».