Υπεράνω των κοινών θνητών φαίνεται πως θεωρεί τον εαυτό του ο Justin Bieber, ο οποίος προκάλεσε μποτιλιάρισμα και εκνεύρισε άλλους οδηγούς, μόνο και μόνο για να διαπληκτιστεί με έναν παπαράτσι!

Ο φακός του παπαράτσι ακολουθούσε το νεαρό τραγουδιστή ενώ οδηγούσε τη νέα του άσπρη Ferrari 458 Italia στους δρόμους του Λος Άντζελες. Ο Bieber, όμως τον αντιλαμβάνεται και επιταχύνει.

Ένα φανάρι τον σταμάτα και ο παπαράτσι πλησιάζει την άσπρη Ferrari από τα δεξιά και απευθυνόμενος στον Καναδό Bieber, ακούγεται να του λέει: «Οδηγείς τρελά μάγκα, νομίζω πως πρέπει να πηγαίνεις πιο αργά, δεν νομίζεις;».

Η φράση αυτή φαίνεται πως πήγαινε πολύ για τον Bieber, μιλώντας με ύφος αντιμετωπίζει τον παπαράτσι. Το γεγονός ότι το φανάρι ανάβει και έχει σταματήσει την κυκλοφορία δεν φαίνεται να απασχολεί το νεαρό που συνεχίζει ακάθεκτος τη συνομιλία του.

Την αδιαφορία του δεν συμμερίζονται προφανώς οι υπόλοιποι οδηγοί, οι οποίοι ακούγεται να κορνάρουν, ενώ μια γυναίκα βγαίνει από το αυτοκίνητό της και του φωνάζει να ξεκινήσει. Και πάλι όμως, ο Bieber παρά τις φωνές και τα κορναρίσματα δεν χάνει το αυτάρεσκο ύφος του!