Η Έλενα Παπαβασιλείου ντύθηκε νυφούλα και ονειρεύεται τη στιγμή που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «OK» και μίλησε για τις λάθος επιλογές της, τους άντρες που δεν της αρέσουν και πώς φαντάζεται τον γάμο της.

Για τις λάθος επιλογές και τους άντρες που δεν της αρέσουν είπε χαρακτηριστικά: «Φυσικά και έχω κάνει λάθος επιλογές… Μου έχει τύχει να είμαι με άνθρωπο που έδειχνε έναν εντελώς διαφορετικό εαυτό από αυτόν που ήταν στην πραγματικότητα. Εγώ θέλω να αγαπήσω τον άλλο γι’ αυτό που πραγματικά είναι, όπως και ο άλλος να αγαπήσει την Έλενα. Έχω αλλεργία στους ”δήθεν”»…

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνω στις σχέσεις μου είναι πως αν και χρειάζομαι χρόνο μέχρι να αποφασίσω αν πραγματικά θέλω να είμαι με κάποιον ή όχι, όταν το κάνω είμαι πολύ δοτική, πιο πολύ απ’ ό,τι θα έπρεπε. Επίσης, δεν με εκφράζει αυτό που εκφράζει κάποιες γυναίκες, ότι θέλουν τους άντρες να είναι και λίγο αλήτες. Δεν μου αρέσουν τα «κακά παιδιά». Για μένα οι πραγματικοί μάγκες είναι οι άντρες που ξέρουν να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και που μπορείς να στηριχτείς πάνω τους».

Έχει κάνει σχέση με παντρεμένο; Η ίδια απαντά: «Δεν μου έχει συμβεί ποτέ και εύχομαι να μη μου τύχει ποτέ στη ζωή μου. Θεωρώ απαράδεχτο για έναν άνθρωπο να μπει μια γυναίκα εν γνώσει του στην οικογένειά του και να διαλύσει ένα σπίτι».