Στους πιο καλοντυμένους σε όλο τον κόσμο κατατάσσει το περιοδικό Vanity Fair την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Χάρι, μετά από μια χρονιά κατά την οποία τα νεαρά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας συγκέντρωσαν τα βλέμματα της δημοσιότητας.

Η 30χρονη νιόπαντρη δούκισσα του Κέμπριτζ, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, θα εμφανίζεται στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του περιοδικού.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο πρίγκιπας Κάρολος ξόδεψε περίπου 55.000 δολάρια σε επώνυμα ρούχα για την νέα του νύφη, αν και η Μίντλετον αρνήθηκε να δεχτεί τις υπηρεσίες ενός βασιλικού ενδυματολόγου. Αντίθετα, προτίμησε να επιλέγει εκείνη το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας της αγοράζοντας ρούχα από σχεδιαστές μόδας όπως ο Αλεξάντερ Μακουίν ή από μεγάλα καταστήματα όπως το Topshop.

Στην κατηγορία των πιο καλοντυμένων ανδρών, ο 27χρονος πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται πρώτος και ακολουθεί ο Τομ Μπρέιντι, αστέρας του αμερικάνικου φούτμπολ, και σύζυγος του τοπ μόντελ Ζιζέλ Μπούνχεν. Αμφότεροι εμφανίζονται για πρώτη φορά φέτος στη λίστα. Ο αδερφός του, πάντως, πρίγκηπας Ουίλιαμ δεν βρίσκεται στην λίστα.

Ο κατάλογος καταρτίζεται με βάση τις ψήφους περισσότερων από 2.000 επαγγελματιών της βιομηχανίας της μόδας, δημοσιογράφων που ασχολούνται με τη μόδα.