Μπορεί ο γιος της να είναι ένας από τους πιο «gay friendly» ηθοποιούς του Χόλιγουντ, εκείνη όμως δεν έχει αλλάξει τις πεποιθήσεις της εδώ και χρόνια. Η μητέρα του Μπραντ Πιτ, του πιο δημοφιλούς γόη της μεγάλης οθόνης δεν έχει τις ίδιες απόψεις με το γιο της όσον αφορά την πολιτική.

Η Tζέιν Πιτ, έγραψε γράμμα σε εφημερίδα του Μιζούρι, αναφέροντας ότι είναι υπέρ του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων Μιτ Ρόμνεϊ.

«Κάθε Χριστιανός θα πρέπει να το σκεφτεί πάρα πολύ καλά και να προσευχηθεί διπλά αν αποφασίσει να μην δώσει την ψήφο του σε έναν οικογενειάρχη με υψηλή ηθική, εμπειρία στις επιχειρήσεις, που είναι κατά των εκτρώσεων και που δεν υποστηρίζει τους γάμους ομοφυλόφιλων», έγραψε αναφερόμενη στον Μιτ Ρόμνει.

«Αντίθετα ο Μπάρακ Χουσείν Ομπάμα δεν τέλεσε δημόσια τελετή για τον εορτασμό της Εθνικής Ημέρας Προσευχής, είναι ένας φιλελεύθερος που υποστηρίζει τη δολοφονία αγέννητων μωρών και γάμους των ανθρώπων του ίδιου φύλου», σημειώνει.

Από την πλευρά του ο γιος της πρόσφατα είχε δηλώσει στο περιοδικό People πρόσφατα ότι «το κράτος δεν θα έπρεπε να αποφασίζει ποιος θα παντρευτεί και ποιος όχι» και ότι «σύντομα αυτή η διάκριση θα τελειώσει και κάθε Αμερικανός πολίτης θα είναι σε θέση να απολαμβάνει ίσα δικαιώματα στο θέμα του γάμου».

Φωτογραφία από το AP