Συναυλία στην κατεχόμενη Κύπρο φέρεται να ετοιμάζει η Άντζελα Δημητρίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

Η εφημερίδα Hurriyet γράφει συγκεκριμένα ότι η Άντζελα Δημητρίου είναι μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες στην Τουρκία, και πρόκειται να εμφανιστεί το ερχόμενο Σάββατο, σε γνωστό ξενοδοχείο της κατεχόμενης πλευράς.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος που υπογράφει το θέμα, τονίζει ότι θα υπάρξουν πιέσεις από την ελληνοκυπριακή πλευρά για να μην γίνει κάτι τέτοιο, όπως έγινε στο παρελθόν με την Jennifer Lopez, η οποία έκλεισε εμφάνιση στην κατεχόμενη Κύπρο, και μόλις πληροφορήθηκε το ντόρο που προκλήθηκε από την ελληνοκυπριακή πλευρά, ακύρωσε τη συναυλία.

Επίσης, ο δημοσιογράφος τονίζει ότι με το κείμενό του, ελπίζει η ελληνοκυπριακή πλευρά να «λογικευθεί» και να μην προσπαθήσει να αποτρέψει την Άντζελα Δημητρίου από το να εμφανιστεί στην κατεχόμενη Κύπρο, αφού κάτι τέτοιο δεν είναι «λογικό», καθώς και ότι θα κάνει κακό σε μία Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Ερωτηθείσα η τραγουδίστρια για το αν ευσταθούν τα περί συναυλίας της στα Κατεχόμενα αρκέστηκε να δηλώσει: «η μουσική δεν έχει σύνορα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.