Μέχρι τώρα ούτε η Katy Perry, ούτε ο Russell Brand έχουν πει ποιοι ήταν οι λόγοι που τους οδήγησαν στο διαζύγιο, αφήνοντας τις κακές «γλώσσες» του Χόλιγουντ να παίρνουν φωτιά.

Όμως σε συνέντευξή της στο περιοδικό The Hollywood Reporter, η Katy Perry εξομολογείται ότι μόνο εκείνη και ο πρώην άντρας της γνωρίζουν τον πραγματικό λόγο πίσω από τον χωρισμό τους.

«Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει σε ένα χωρισμό πέρα από το ίδιο το ζευγάρι» λέει χαρακτηριστικά.

Η τραγουδίστρια μίλησε και για τη νέα της ταινία στην οποία θα τα πει όλα «χαρτί και καλαμάρι». Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ είναι «Part of Me» και έχει να κάνει με τη ζωή της. Η τραγουδίστρια είχε όλες τις λεπτομέρειες σε συνέντευξή της στην Ellen Degeneres.

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να καταρρίψουμε το μύθο ότι για να πετύχεις το όνειρό σου πρέπει να είσαι πάντα τέλειος ή να ζεις σε έναν φανταστικό κόσμο. Γι’ αυτό και αποφάσισα να δείξω όλη μου τη ζωή σ’ αυτήν την ταινία», είπε η Katy διαψεύδοντας και τις φήμες που κυκλοφορούσαν ότι είχε κόψει στο μοντάζ όλες τις σκηνές που αφορούσαν στο γάμο και το χωρισμό της από τον Russell Brand.

Οι δυο τους μπορεί να ζουν χωριστά, όμως επίσημα το διαζύγιο θα βγει τον Ιούλιο, καθώς η νομοθεσία της Καλιφόρνια απαιτεί μια περίοδο αναμονής έξι μηνών.