Η Εύα Λάσκαρη αποκαλύπτει ότι αισθάνεται πολύ όμορφα με τον επικείμενο γάμο της και σε ερώτηση σχετικά με το πώς φαντάζεται εκείνη τη μέρα, απαντά: «Ονειρεμένη. Είναι η πιο όμορφη ημέρα για κάθε γυναίκα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα κλαίω».

Η ίδια δηλώνει στην «Espresso της Κυριακής»: Είμαι ήδη στη Μύκονο από τις αρχές Απριλίου. Ο γάμος μας με τον Ντίνο θα τελεστεί στις 25 Αυγούστου στη Μητρόπολη του νησιού. Τα έχουμε ετοιμάσει όλα. Ουσιαστικά ο Ντίνος ασχολήθηκε περισσότερο με τα διαδικαστικά, γιατί η τελετή γίνεται στο νησί και ο ίδιος, δουλεύοντας επί δέκα χρόνια στη Μύκονο, γνωρίζει πολύ καλύτερα τα πάντα εδώ.

Παράλληλα, η Εύα Λάσκαρα παρουσίασε τις λεπτομέρειες του νυφικού της λέγοντας: «Θα έχει στοιχεία αρχαιοελληνικά, αλλά θα είναι μοντέρνο… Είναι απλό και σε γήινες αποχρώσεις. Η μπροστινή του όψη θα είναι κοντή, ενώ η πίσω του μακριά. Σχεδιάστρια είναι η Κατερίνα. Βέβαια, δεν το έχουμε τελειώσει ακόμη. Γίνεται βήμα-βήμα, γιατί το φτιάχνουμε ακριβώς όπως το θέλω. Η επιδίωξή μου είναι τις τελευταίες ημέρες πριν από τον γάμο να είμαι ήρεμη και να το ζήσω ολοκληρωτικά».