Λίγο μετά τις 19:30 έφτασε δια θαλάσσης από το Πόρτο Χέλι, με το σκάφος της οικογένειας, “Αφροέσσα”, ο Νικόλαος, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ. Δια ξηράς, με μία ανθοστολισμένη άμαξα, έφτασε η νύφη Τατιάνα η οποία έλαμπε μέσα στο νυφικό του Angel Sanchez.

Στο πλευρό τους οι δικοί τους άνθρωποι, οι γονείς και τα αδέλφια του γαμπρού, η οικογένεια της νύφης, οι αδελφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ και της Αννας Μαρίας, αφενός η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας με τα παιδιά της, το διάδοχο του θρόνου Φελίππε με τη σύζυγό του Λετίθια και τις ινφάντες Κριστίνα και Έλενα και η πριγκίπισσα Ειρήνη και αφετέρου η βασίλισσα της Δανίας Μαγκρέτε και η αδελφή της πριγκίπισσα Βενεδίκτη, συνοδευόμενες από την πριγκίπισσα Μαίρη, σύζυγο του διαδόχου του θρόνου Φρέντερικ και του αδελφού του πρίγκιπα Χοακίμ.

Παρόντα ήταν επίσης μέλη πολλών βασιλικών οικογενειών, όπως ο διάδοχος του θρόνου της Νορβηγίας Χαάκον, η διάδοχος του θρόνου της Σουηδίας Βικτόρια με τον σύζυγό της και τα μικρότερα αδέλφια της, τη Μαντλέν και τον Καρλ Φιλίπ, ο διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας Βίλχελμ Αλεξάντερ με τη σύζυγό του Μαξίμα και ο πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας.

Όσον αφορά τους Έλληνες καλεσμένους πρόκειται για τα πλέον γνωστά ονόματα της χώρας, αυτά των οικογενειών Βαρδινογιάννη, Νιάρχου, Λιβανού, Παναγόπουλου, Κόβα, Καίσαρη, Στράτου, Λυκουρέζου και Ζωής Λάσκαρη καθώς επίσης και οι γονείς του υπουργού Πολιτισμού κ. Μαρίνος και Αιμιλία Γερουλάνου. Σύνολο 370 καλεσμένοι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, εκ των οποίων οι μισοί περίπου είναι Έλληνες.

Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου οι νεόνυμφοι και οι προσκεκλημένοι τους μεταφέρθηκαν στο κτήμα Κουτσή στην Κουζουλού Σπετσών για την γαμήλια δεξίωση.

Η άφιξη του γαμπρού στην εκκλησία μαζί με τους γονείς του

Ο δικηγόρος Α. Λυκουρέζος μπαίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου

Ο αδερφός του γαμπρού Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας

Η πάντα κομψή Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο σύζυγός της ήταν ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους

Η μητέρα της Τατιάνας, Ladislav Blatnik

Η άμαξα με την οποία η νύφη έφτασε στην εκκλησία

Η πανέμορφη Τατιάνα λίγο πριν μπει την παραδώσει ο πατριός της στο Νικόλαο

Οι λαμπερές παράνυφες με εντυπωσιακές τουαλέτες

Η Ζωή Λάσκαρη με το σύζυγό της Α. Λυκουρέζο