«Σκληρό καρύδι» αποδεικνύεται η Linda Evangelista. Διεκδικεί 46.000 δολάρια τον μήνα από τον δισεκατομμυριούχο σύζυγο της Salma Hayek γιατί τής είχε ζητήσει να ρίξει το παιδί του που κυοφορούσε από την τετράμηνη σχέση τους.

Η Linda Evangelista είχε τέσσερις μήνες σχέση με τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο. Το αποτέλεσμα της σχέσης ήταν ένας γιος, ο 5χρονος σήμερα Augustus. Ο μικρός ήταν «ανεπιθύμητος» για τον Francois-Henri Pinault και της ζήτησε να το ρίξει. Εκείνη φυσικά δεν ακολούθησε την επιθυμία του.

Σήμερα το διάσημο μοντέλο δεν φαίνεται ικανοποιημένο από τη σχέση του επιχειρηματία με τον γιο της και γι’ αυτό προσέφυγε σε δικαστήριο οικογενειακών υποθέσεων να δώσει τη λύση. Η Linda δεν είναι πολύ χαρούμενη που η κόρη του πρώην συντρόφου της Valentina, απολαμβάνει όλα τα οφέλη από τα χρήματα του πλούσιου πατέρα της, ενώ ο δικός της γιος είναι… ριγμένος.

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του 46χρονου μοντέλου, επιθυμεί 46.000 δολάρια το μήνα για τις ανάγκες του παιδιού τους αλλά και τις δικές της.  Φυσικά οι δικηγόροι Pinault αντιδρούν θεωρώντας το ποσό υπερβολικό και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.