Ως προσκεκλημένος του Ομίλου Antenna, ο Αντώνης Ρέμος ταξίδεψε πρόσφατα στο Βελιγράδι πραγματοποιώντας μια ειδική live εμφάνιση στην ξεχωριστή εκδήλωση για τη 2η επέτειο εξαγοράς του μεγαλύτερου τηλεοπτικού σταθμού της Σερβίας PRVA TV, με παρούσα την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο ανήκει στη «μουσική» οικογένεια του Ομίλου Antenna- καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη δισκογραφική εταιρία Heaven Music – είναι εξαιρετικά δημοφιλής και πολυτραγουδισμένος από το κοινό της Σερβίας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι δύο μεγάλες συναυλίες που έχει δώσει μέχρι σήμερα στο Βελιγράδι έγιναν sold out, καθώς και το ότι έχει τραγουδήσει στη Σερβική γλώσσα δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ενώ έχει συνεργαστεί με γνωστούς Σέρβους καλλιτέχνες.

Ο Αντώνης Ρέμος ερμήνευσε live τις πρόσφατες επιτυχίες του από το πολυπλατινένιο album «Κλειστά τα στόματα», το οποίο κυκλοφόρησε από τη Heaven Music-αλλά και παλαιότερες μεγάλες επιτυχίες του, προσφέροντας μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα στη λαμπερή βραδιά!