«Άγιο» είχε η ηθοποιός Ζωζώ Σαπουντζάκη την περασμένη Τετάρτη στην πρεμιέρα της στη θεατρική παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ».

Η ηθοποιός προετοιμαζόταν με μεγάλη χαρά για εκείνη την ημέρα αλλά η μοίρα της επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη λίγα λεπτά πριν βγει στη σκηνή γλίστρησε και έπεσε. Παρά τους πόνους στη μέση της βγήκε και έπαιξε ενώ μετά το τέλος της παράστασης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Έχουν κάνει τη σκηνή όλο σκαλοπάτια, γιατί η παράσταση αυτή είναι υπερθέαμα. Εγώ βγαίνοντας κρατούσα μια ξύλινη βαλίτσα που είναι πολύ βαριά. Έσυρα τη βαλίτσα και λόγω βάρους με πήρε πίσω. Από την μια στιγμή στην άλλη βρέθηκα πεσμένη κάτω στην κουίντα».

Ο ηθοποιός Άγγελος Παπαδημητρίου τρόμαξε και τη ρώτησε αν είναι καλά κι αν θέλει να σταματήσουν όμως εκείνη τοθ είπε ότι είναι μια χαρά και μπορεί να συνεχίσει.

Επειδή όμως είχε το χειλόφωνο ανοιχτό οι θεατές που τους άκουγαν και νόμιζαν ότι όλο αυτό ήταν μέσα στο νούμερο. Όταν κατάλαβαν τι έγινε, σείστηκε το θέατρο στο χειροκρότημα.

«Αυτό με έκανε να σταθώ στα πόδια μου. Η αγάπη του κόσμου. Πήρα δύναμη. Σηκώθηκα, βγήκα κι έπαιξα καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Στο νοσοκομείο που πήγα οι γιατροί μου έβαλαν νάρθηκα στο δεξί χέρι. Επίσης έχω θλάση στα πλευρά, μώλωπες στο στήθος και χτύπησα και στο στόμα. Ευτυχώς, με φύλαξε ο Θεός από τα χειρότερα», δήλωσε στο περιοδικό Λοιπόν. Μάλιστα έχει επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι με νάρθηκα και παυσίπονα.