Το Χόλιγουντ μπορεί να μην ενδείκνυται για γυναίκες άνω των 40, όμως σύμφωνα με την Julia Roberts, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα για τα νέα αστέρια που ξεκινούν τώρα τον αγώνα τους στη βιομηχανία του θεάματος.

Η 44χρονη καταξιωμένη ηθοποιός λέει ότι λυπάται πραγματικά για τους ανερχόμενους ηθοποιούς γιατί δεν τους δίνεται η δυνατότητα να κάνουν μικρά και σωστά βήματα με αποτέλεσμα συχνά πυκνά να πέφτουν σε καταχρήσεις και να καταλήγουν σε κέντρα αποτοξίνωσης.

Η ηθοποιός, η οποία έχει μία ανιψιά που ακολουθεί τα βήματά της, λέει ότι οι νέοι ηθοποιοί δεν έχουν τις ευκαιρίες που είχαν οι ηθοποιοί της γενιάς της για να αναπτύξουν το ταλέντο τους.

Μάλιστα η Julia Roberts, κάνει αναφορά στη δική της σταδιοδρομία και τονίζει ότι μπορεί σε ηλικία μόλις 22 ετών να έγινε μεγάλο όνομα με την ταινία «Pretty Woman» όμως τότε ότι η δουλειά αυτή καθεαυτή ήταν τόσο διαφορετική.

«Τότε τα πράγματα ήταν διαφορετικά για τις νεαρές ηθοποιούς. Υπήρχαν άνθρωποι που σε ενθάρρυναν που σου έλεγαν να συνεχίσεις να προσπαθείς και είναι πολύ κρίμα που οι σημερινοί ηθοποιοί δεν μπορούν να έχουν αυτήν την μοναδική εμπειρία».

Τέλος, η ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών εξομολογείται στο περιοδικό «Vanity Fair» ότι ανησυχεί για το μέλλον των παιδιών της.