Την πολυτελή τους κατοικία στο Σαν Φελίς που υπήρξε η ερωτική τους φωλιά, αποφάσισαν να πουλήσουν η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Ράιαν Ρέινολντς.

Το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού, ύστερα από δύο χρόνια γάμου, βγήκε τον περασμένο Ιούνιο και το διάστημα αυτό ξεκίνησαν τη διαδικασία του μοιράσματος της περιουσίας που απέκτησαν όσο ήταν σύζυγοι, αρχής γενομένης από το σπίτι τους, το οποίο έχει καταπληκτική θέα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της κτηματομεσιτικής εταιρείας Realtor, η έπαυλη, που ονομάζεται «The Wong House», βρίσκεται μέσα σε περιφραγμένη κοινότητα στην περιοχή Λος Φέλιζ Χιλς, οπότε είναι δεδομένη η ασφάλεια όποιου την αποκτήσει.

Ο χώρος σχεδιάστηκε από την εταιρεία αρχιτεκτόνων Buff & Hensman και κατασκευάστηκε το 1969. Το ζευγάρι είχε ωστόσο κάνει τροποποιήσεις, ώστε να γίνει η κατοικία φιλική στο περιβάλλον. Μεταξύ άλλων έχουν εγκατασταθεί ηλιακά πάνελ προκειμένου να υπάρχει ενεργειακή αυτονομία.

Το σπίτι έχει έκταση 190 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια. Σχεδόν κάθε δωμάτιο περιβάλλεται από τζαμαρίες, ενώ η κύρια κρεβατοκάμαρα, που μοιάζει με ρομαντικό καταφύγιο, διαθέτει δικό της ιδιωτικό κήπο, όπου υπάρχει εξωτερικό μπάνιο. Επίσης, οι νέοι ιδιοκτήτες θα μπορούν να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στη μεγάλη πισίνα που διαθέτει και τζακούζι.

Η πολυτελής κατοικία πωλείται προς 3,65 εκατομμύρια δολάρια και περιμένει αγοραστές.