Να φορέσουν τα εσώρουχα της πιο διάσημης φίρμας και να γίνουν για μία έστω φορά, οι «άγγελοι» της. Αυτό είναι το όνειρο χιλιάδων κοριτσιών που ασχολούνται με το μόντελινγκ σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Τα πιο διάσημα μοντέλα, από την Κλόντια Σίφερ, τη Ναόμι Κάμπελ μέχρι την Ζιζέλ και τώρα την Χάιντι Κλουμ, την Μιράντα Κερ και το τωρινό αστέρι Αλεσάντρα Αμπρόσιο έχουν υπάρξει και είναι εν ενεργεία «άγγελοι» της Victoria’s Secret.

Μία ματιά ρίξαμε στις επιδείξεις και μείναμε να τραγουδάμε: «Ποιος είπε πώς οι άγγελοι στη Γη δεν κατεβαίνουν…». Κατεβαίνουν και κάποιους από αυτούς τους έχουμε παρακάτω, για τα μάτια σας μόνο…

Αλεσάντρα Αμπρόσιο

Η Καλαμάτα βγάζει καλό λάδι και η Βραζιλία μοντέλα. Και τι μοντέλα, σαν την Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η οποία θεωρείται από τους τοπ «αγγέλους» της Victoria’s Secret.

Η Τάιρα Μπανκς έχει πει για την Αλεσάντρα Αμπρόσιο όταν βγήκε ότι είναι το μέλλον του παγκόσμιου μόντελινγκ. Και δεν έχει άδικο, αφού έως τώρα έχει καταφέρει να θεωρείται από τα πιο ισχυρά μοντέλα.

Αποφάσισε ότι ήθελε να γίνει μοντέλο από τα οκτώ της χρόνια και όταν είδε σε ένα περιοδικό της Κάρεν Μούλντερ. Ήθελε πολύ να της μοιάσει και όπως λένε (και φαίνεται) της φέρνει αρκετά.

Χάιντι Κλουμ

Από τους πιο διάσημους «αγγέλους» υπήρξε η Χάιντι Κλουμ. Εξάλλου, η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της στην Victoria’s Secret κι έτσι έγινε γνωστή.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών η Χάιντι Κλουμ τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό όταν το 2009 (και λίγο μετά τη γέννηση του τέταρτου απιδιού) επέστρεψε για ένα γκεστ ως «άγγελος» της Secret και το σώμα της ήταν απλά καταπληκτικό. Αυτό εξάλλου, φαίνεται και από τη φωτογραφία.

Μιράντα Κερ

Στο νέο «αίμα» της εταιρείας και από τα πιο διάσημα μοντέλα της είναι η Μιράντα Κερ. Είναι «άγγελος» από το 2007 και είναι το πρώτο μοντέλο από την Αυστραλία που κατέκτησε αυτή τη θέση. Μεγαλεία.

Η καριέρα της ως «άγγελος» της άνοιξε διάπλατα τις πόρτες για άλλες δουλειές, με αποτέλεσμα την περασμένη χρονιά η Μιράντα Κερ να συγκαταλέγεται στη λίστα με τα δέκα πιο πλούσια μοντέλα του κόσμου.

Αντριάνα Λίμα

Ακόμη ένα μοντέλο από την Βραζιλία που έβαλε… φτερά. Η Αντριάνα Λίμα έγινε «άγγελος» το 2000 κι ενώ ήταν μόλις 19 χρονών. Κι ενώ εκείνη τότε διατυμπάνιζε ότι είναι παρθένα, ο κόσμος θαύμαζε τα κάλλη της με τα σέξι εσώρουχα.

Ναταλία Κούρκοβα

Υπήρξε από τα πιο διάσημα μοντέλα της Victoria’s Secret και από τους πιο σέξι «αγγέλους» της. Το τοπ μοντελ σκόρπισε μεγάλη θλίψη όταν ανακοίνωσε ότι βγάζει… τα φτερά, αλλά ευτυχώς κάνει κάποια γκεστ, οπότε ο κόσμος μπορεί και την χαίρεται.

Ντουτζέν Κρος

Από τα πιο διάσημα μοντέλα της εταιρείας είναι η Ντούτζεν Κρος από την Ολλανδία. Ξανθιά με μπλε μάτια είναι για πολλούς ένας al time classic… άγγελος. Με ή χωρίς φτερά.

Μαρίνα Λίνκχουντ

Το μοντέλο από την Λευκορωσία, Μαρίνα Λινκχουτ περπάτησε για πρώτη φορά ως «άγγελος» το 2008, ενώ συμμετείχε και το 2009. Κι αν κρίνουμε από τα προσόντα της, έχει να διανύσει αρκετά χιλιόμετρα με τα… φτερά!


Σελίτα Έμπανκς

Το μοντέλο από τους Κέιμαν Νήσους, υπήρξε «άγγελος» από το 2005 έως το 2008 και μάλιστα με επιτυχία, που της άνοιξε διάπλατα τις πόρτες για τη διεθνή μόδα.

Μαρίσα Μίλερ

Ο πιο διάσημος «άγγελος» αυτή τη στιγμή δεν είναι άλλος από την Μαρίσα Μίλερ. Στην Victoria’s Secret βρίσκεται από το 2002, ενώ «φτερά» απέκτησε το 2007 κι έκτοτε δεν τα αποχωρίζεται.

Η Μαρίσα Μίλερ θεωρείται από τα πιο σέξι μοντέλα σε όλο τον κόσμο και σε σχετικές λίστες με τις πιο σέξι γυναίκες κρατάει δυναμικά τις πρώτες θέσεις. Καθόλου τυχαία.

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ

Το μοντέλο από την Βραζιλία υπήρξε «άγγελος» από το 2005 έως το 2008. Μετά έγινε «μούσα» του Αρμάνι, ενώ έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Οίκους μόδας. Το 2009 συμμετείχε ως γκεστ στην επίδειξη της Secret φορώντας πάλι τα «φτερά» της.