Αρκετοί επιλέγουν τις γιορτές να ταξιδέψουν, ενώ άλλοι προτιμούν να μείνουν σπίτι με την οικογένεια τους. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους ανθρώπους της σόουμπιζ, τουλάχιστον για όσους δεν θα δουλεύουν.

Κάποιοι από αυτούς μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψαν που θα περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα.

Ο Θέμης Γεωργαντάς δήλωσε πως δεν σκοπεύει να πάει πουθενά διότι όπως χαρακτηριστικά είπε «τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή γιορτή και θα φάμε οικογενειακά και θα ανταλλάξουμε δώρα». Βέβαια δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, δεν θα του επέτρεπαν να φύγει.

Ο Γιώργος Χειμωνέτος θα κάνει Χριστούγεννα με τους ανθρώπου του «Dancing on ice» κάτι που, όπως σημείωσε, του άρεσε σαν ιδέα.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα περάσει τις γιορτές οικογενειακά, όπως κάνει κάθε χρόνο, αλλά εκτός Αθηνών. Τα Χριστούγεννα θα βρουν την Βίκυ στον Άγιο Αθανάσιο στο Καϊμακτσαλάν.

Πιο μακριά από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου θα βρεθεί η Κατερίνα Στικούδη αλλά για επαγγελματικούς λόγους. Η τραγουδίστρια είπε πως θα επισκεφτεί την Γερμανία για κάποιες ζωντανές εμφανίσεις, σημειώνοντας ωστόσο πως θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να ξεκουραστεί και κάποιες ημέρες.

Σε πολλές περιοχές της ελληνικής επικράτειας, θα βρεθεί, τέλος, ο Χρήστος Χολίδης λόγω των εμφανίσεων που έχουν κανονιστεί στην επαρχία. Ωστόσο, όπως εξομολογήθηκε, αν δεν δούλευε θα βρίσκονταν σε κάποιο βουνό κάνοντας σκι.