Για τον τρόπο που βιώνει μία σχέση αλλά και το χωρισμό μίλησε η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη τονίζοντας πως έχει πέσει στα πατώματα αλλά ποτέ δεν έχει τρέξει πίσω από έναν άντρα.

«Έχει συμβεί να κλάψω, να πέσω στα πατώματα, αλλά ποτέ δε θα κυνηγήσω κάποιον που δε με θέλει. Δεν είναι στο χαρακτήρα μου. Αν κάποιος δε με θέλει, παύω να τον θέλω. Τον έρωτα τον καταλαβαίνω αν υπάρχει ανταπόκριση. Τον απελπισμένο έρωτα άντε να τον βιώσω μια βδομάδα ή δύο».

Ενώ αν κάποιος της δείξει ότι αδιαφορεί γι’ αυτήν, η ίδια δεν τα βάφει και μαύρα καθώς ξέρει τι αξίζει και λέει: «Δεν πας στο διάολο; Δεν καταλαβαίνεις ότι μαζί θα περάσουμε καλά; Αν δεν το καταλαβαίνεις τότε είσαι άξιος της μοίρας σου».

Η ηθοποιός έχει κάνει αρκετές σχέσεις που είχαν σίγουρα πάθος και έρωτα: «Οι σχέσεις που κάνω εγώ είναι ερωτικές. Δεν έχουν ούτε συμφέροντα, ούτε γάμους, ούτε παιδιά. Άμα φύγει ο έρωτας, φεύγω. Από την άλλη, κι αυτό μπορεί να συμβεί. Είναι ανάλογα με τον άνθρωπο, την ηλικία. Αλλιώς σκέφτεσαι στα 16, αλλιώς στα 30, αλλιώς στα 40».

Πάντως η Σμαράγδα Καρύδη δεν έχει αποφασίσει ακόμα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.