Με αφορμή τον πρόσφατο αρραβώνα της Kim Kardashian, που είμαστε σίγουροι ότι βύθισε σε θλίψη μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού του πλανήτη (άλλωστε πώς να αρνηθεί μπροστά στο 20.5 καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι που της πρόσφερε ο Kris Humphries;) –(δείτε σχετικό άρθρο)- σας παρουσιάζουμε τις… «διαμαντένιες» προτάσεις γάμου που έμειναν στην ιστορία… με την αξία τους!


Kate Middleton,18 Carats
Ο πρίγκιπας William έδωσε στην Kate το 18 καρατίων ζαφείρι που ο πατέρας του είχε δώσει στην μητέρα του το 1981. Τότε κόστιζε 60.000 δολάρια και πολλοί κατέκριναν την Diana που επέλεξε ένα δαχτυλίδι που θα μπορούσε να ανήκει σε πολλούς αντί να φτιάξει ένα μοναδικό που θα είχε μόνον εκείνη.


Paris Hilton, 24 καράτια
Το 2005 ο Πάρις Κασιδόκωστας χάρισε στην τότε αγαπημένη του Paris Hilton ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 24 καρατίων, η αξία του οποίου εκτιμάται στα 4,7 εκατ. δολάρια!


Christina Aguilera, 20 καράτια
Ο Jordan Bratman έκανε πρόταση γάμου στην Christina Aguilera με ένα δαχτυλίδι 20 καρατίων το 2005. Το δαχτυλίδι κόστισε 114.000 δολάρια.


Beyonce, 18 καράτια
Το δαχτυλίδι που χάρισε ο Jay-Z στην καλή του κοστίζει περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια.


Mariah Carey, 17 καράτια
Ο νεαρός ηθοποιός και ράπερ Nick Cannon έκανε πρόταση γάμου στην Mariah Carey με ένα δαχτυλίδι 17 καρατίων το 2008, πληρώνοντας γι’ αυτό 2,5 εκατ. δολάρια.


Elizabeth Taylor, 30 καράτια
Της το έδωσε ο Richard Butron και η διάσημη ηθοποιός το φορούσε σχεδόν κάθε μέρα ακόμη και μετά το χωρισμό τους.


Hilary Duff, 14 καράτια
Ο άσος του hockey Mike Comrie επέλεξε ένα δαχτυλίδι 14 καρατίων για να ζητήσει σε γάμο τη Hilary Duff κατά τη διάρκεια διακοπών τους στη Χαβάη.


Heidi Klum, 10 καράτια
Ο τραγουδιστής της pop Seal ήθελε κάνει μοναδικό για τη γυναίκα της ζωής του Heidi Klum. Και το βρήκε στο 10 καρατίων κίτρινο διαμάντι αξίας 150.000 δολαρίων.


Jennifer Lopez, 6,1 καράτια και 8,2 καράτια
Η Jennifer Lopez και ο ηθοποιός Ben Affleck αρραβωνιάστηκαν το 2002, «σφραγίζοντας» τον έρωτά τους με ένα ροζ διαμαντένιο δαχτυλίδι 6.1 καρατίων αξίας 1,2 εκατ. δολαρίων.

Έτσι ο μετέπειτα σύζυγός της και διάσημος τραγουδιστής της λάτιν, Marc Anthony, έπρεπε να κάνει τη διαφορά… και την έκανε επιλέγοντας ένα δαχτυλίδι 8,2 καρατίων!


Jessica Alba, 5 καράτια
Παρόλο που η γλυκιά ηθοποιός είχε δηλώσει ότι δεν ήθελε να παντρευτεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, εθεάθη να φορά ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 5 καρατίων, που της χάρισε ο Cash Warren και το οποίο κόστισε 100.000 δολάρια.