Τρία χρόνια απουσίας από τη νύκτα, ένας έρωτας με άδοξο τέλος στο πλάι του ηθοποιού Γιώργου Σεϊταρίδη, ελάχιστα «πρέπει», αμέτρητα «θέλω» και μια rock επιστροφή συνθέτουν τη σημερινή εικόνα της εντυπωσιακής Αποστολίας Ζώη.

«Σταμάτησα διότι έφτασα σε ένα σημείο όπου ήθελα να βρω τι μου αρέσει πραγματικά και τι θέλω να κάνω στη ζωή μου, να ξεκαθαρίσω τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους και να βρω την αλήθεια μου», δηλώνει σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα».

Η τραγουδίστρια αναφέρεται και στη σχέση της με τον Γιώργο Σεϊταρίδη λέγοντας πως η απόφασή της να απέχει από τον χώρο δεν είχε να κάνει με αυτό το θέμα.

«Όσον αφορά τη συγκεκριμένη σχέση, μου είναι δύσκολο να μιλήσω ανοικτά για ένα θέμα τόσο προσωπικό που έχει να κάνει καθαρά με συναισθήματα».

Η Αποστολία μιλά και για αυτά που ονειρεύεται. «Θέλω πλέον να συνεργάζομαι με άτομα που μπορούν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και όχι να προσπαθεί να φάει ο ένας τον άλλον».

Τέλος η τραγουδίστρια απαντά στο ερώτημα εάν έχει αλλάξει: «Παλαιότερα ήμουν φοβισμένη, σήμερα δεν είμαι. Δεν πρόκειται πια να βάλω νερό στο κρασί μου σε αυτό που θέλω να κάνω, διότι τα «θέλω» μου αποτελούν πλέον την αλήθεια μου».